Sadiyealp Babylove 5 aylıkken 2 tanesi cıktı canım ateş faln olmadı sadece salyası aktı erken çıkan diş erken dökülüyomuş sadece
Babylove Sadiyealp Evet bizim de suan 1 i cıkmış coo salyasi var acaba agrisida var mı . Calgel jel yazmıştı dr.ama zor zamanlarda sürersin dedi
Sadiyealp Babylove ağrısı olsa durmaz canım huysuzluk faln yapar. Kullanma zaten yvrum baksana oyle zor gecmiyo
Babylove aynuruygar Sadiyealp Bi aksamlari huysuzluk yapiyor surekli emmek istiyor ondan olabilir ama şimdilik boyle idare ederiz azı dişler zormus daha cok sanırım 😊
456 Bebegimn salyası çok alıyor eli hep ağzında hırslı hırslı kasıyor acaba diski çıkarıyor 4 aylik olacz
Babylove 456 Görüyor musunuz beyaz birşey. Bizimki çıkarmış bile 4.ayda dis kasıyıcıdan tık tık ses geldi anladim diş oldugunu😁
Bebekbeliz esmerayes ya benim kızımda 2 bck aylık belirtileri neydi acaba cok salyalı ve tükürüklü ve elini yicek nerdeyse mırç Mırç ses ckryr yani yalarken
esmerayes Bebekbeliz salya olmadi bizde hic sadece meme reddi olmustu emmedigi icin goturmustuk doktora doktor dis cikaricak dedi inanmamistim disleri gorunce sasirdim
Bebekbeliz esmerayes evet bnmkide şöyle emeeken eliyle itiyor ve aglıyor agzna almıyor zorla aldrna kadar perişan oluyorum nasıl aglıyor