Ysmnar Merhabalar kızım artık 3. Ayına girecek 3 numara kullanıyoruz şuanda ama 2 haftaya küçük gelicek gibi her ay numara büyüyor 5 e kadar var bedenleri başından beri aynı bezi kullanıyoruz sanırım 2 aya kadar başka beze geçmek zorunda kalıcaz bu bezi kullanıp aynı sorunu yaşayanlar varmı alternatif olarak önerebilceğiniz bez ve sonrasında kullandığınız bez markası ne oldu?( sleepy hediye gelmişti biz molfixde 1 numara kullanırken sleepynin 2 numarasını denedim çok dar geldi ve sızdırma yaptı)
Nrnfth Ysmnar sleepy banada kücük geldi kullanamadik ama molfix bayadir 4 numara kullaniyoruz kizim 14 aylik sanirim 6 aylik falandi gectigimizde büyük diye düsünmüstüm ama kullandik
pitircik2019 Ysmnar doğduğundan beri bende bu seriyi kullanıyorum. 18 aylık ve 5 numara kullanıyorum. 18 kiloya kadar zaten bunu kullanabilirsiniz. O kiloya ulaşmadan inşallah yazın 2 yaş olacak , tuvalet eğitimine başlamak istiyorum.
Ysmnar Masalci şuan çok şaşırdım kızım 5.500 cıvarında kilosu ve 3 numara tam geliyor 3 ve 4 numara arasında büyüklük farkı çok mu
Masalci Ysmnar Bebeklerin büyüme hızı 3 aydan sonra biraz daha yavaşlıyor, benim bebeğim biraz zayıf, 8 kg olamadı henüz, 7 aylıktan beri 4 nr kullanıyoruz.
Ysmnar Nrnfth anladımm ama siz 6.ay gibi 4 numaraya geçmişsiniz biz daha 2 ay 25 günlüğüz ve kilosuda fazla değil kızımın şuan 3 numara tam geliyor 2 haftayada bitecek 3 numara alsam elimde kalıcak çünkü dar gelicek gibi geliyor napıcağımı bilemedim açıkçası
Nrnfth Ysmnar Bence 3 numara daa kullanirsiniz cunkü kizimda ayni kilodaydi 6 ayda bile 4numara buyüktü simdi tam oluyo mesela öyle hemen kücük gelmiyo