Berrrrrooooo Cnm anneler kızım 4 ay 23 günlük 2 gündür hiç birşey yemio her zaman yediği mama 10 saat nerdyse aç kaldı cuma kontrolu var kafayı yicem yarm edin nolur
Meryemce16 Berrrrrooooo bir derdi vardır mutlaka. Ama geçici oluyo böyle şeyler. Atak dönemine girmiş olabilir. Kabızlığı varsa ondan yemiyo olabilir. Gaz karın ağrısı olabilir. Pek çok bedeni olabilir yani. Ama bebeklerde ara sıra oluyo böyle durumlar. Az az da olsa içirmeye çalışın
Csknozge Berrrrrooooo atak olabilir mi en zoru 4 aymış arkadaşımın bebeğide aynı böyleydi geçen hafta ne emdi ne mama aldı uyku bozulması meme reddi beslenme hepsi bozuluyormuş bu dönemde
Berrrrrooooo Meryemce16 kabız degl uykuda yiyordu böle olunca öle verioyrdum dün geceden beri agzına 1 damla almadı kaşıkla içirmiye çalştm yutmadan çıkarıo
Meryemce16 Berrrrrooooo doktor randevunuzu erkene çekemezmisiniz. En azından karın ağrısı vs birşey varmı bakılır. Benim oğlum 14 aylık pek çok defa böyle dönemleri oldu. Oturup ağlardım yemiyo diye.Özellikle diş ve atak dönemlerinde.
Egurbuz20 Berrrrrooooo canım sma kullandığımda bizde de reddi oldu sonra similaca geçtim seve seve içiyor çok şükür
Berrrrrooooo Egurbuz20 ainn bnde bebelac golda geçtm içiodu hatta oh be dedm atak döneminde ya bide 2 gündür gene en başa sardk ya çarezlk çok zor
Csknozge Berrrrrooooo toplamda 35 gün sürermiş ama sizin ki zaten 5 aylık olmak üzere atlattık diye sevinin bence :)