Aycnymc Hanımlar 40 çıkmamis bebeğe adetli insan gidebilir mi gidilmez falan deniyor böyle bişey varmı ?
Cihan Aycnymc herkesin inancına göre değişir bu durum kimine göre hurafe kimine göre asla gidilmemeli ben inanıyorum böyle şeylere bizde hamile kadın ve çocuğu ölmüş kadın 40ı çıkmadan çocuğa gelemez ben şahsen eve bile sokmam
Zeynos Aycnymc bence hurafe dinimizde yeri var mı böyle şeylerin yok tabi ki de bir insanın ömrü dolmuşsa sen gitsen de ölecek gitmesen de Rabbim 'in bileceği şeyler bunlar kur 'an da yok böyle şeyler inanipta günaha girmeyelim
Sedaeva Aycnymc açıkcası bana hurafe geliyor bana da söylemişlerdi adetli kadın bebeğine bakarsa yüzünde bişeyler çıkar diye hatta bebeğin ilk kakasını da saklarlarmş eğer böyle bi durum olursa o kakayı bebeğin yüzüne sürdüğünde geçermiş.bebek görmeye evine gelen insanlara adetlimisin adetliysen gelme falan da denmez herhalde şaçmalık bacım bunlar 😊
Eylul2018 Sedaeva aynen ne komik adetin bitsin ondan sonra görüşelim 😂😂 Böyle saçmalaıklara neden inanlılır hiç bilmem
Eylul2018 Aycnymc ne alaka hurafe böyle şeylere inanmayın.. adet oluyor diye öcü yerine mi giriyor insanlar Bide adetliysen sana gelmem mi diyorsunuz 😂😂😂😂
Sedaeva Eylul2018 Ay bide eskiler öyle bi anlatıyolar ki insan acaba mı diyebiliyor yani ama biraz düşününce hadi canım sende diyorsun
Ricitos Aycnymc canım hurafe bunlar böyle şeylere kulak asma. Kafana taktıkça daha çok çekersin. Hem nerden biliceksin eve geleni adet mi değil mi diye.. test mi yapıcaksın.