Kardelenefe Emirtalhamm merhaba canım benim var daha alalı 2 ay felan oldu tots and more dan aldım orjinal sertifikası var düşünürsen ben satın aldığım yere sormuştum haftada 1 bütün kolyedeki enerjiyi atmak için toprağa gömüp veya suyun altında 3 dk tutunca bütün enerji gidiyormuş
agacsizkoala Kehribar kişiye özel olmalı diye biliyorum ben, toprağa gömülse de yıkansa da kendini tam olarak nötrlemezmiş ve sadece bir kişiye özel olmalıymış
Mutluyuvam Kardelenefe evet gercekten tots and more sayfasındakıler orjınal sanırım bizdede salyayı kestı cok ısıme yaradı
Kardelenefe Emirtalhamm çok işe yaradı o zellikle uykularını çok düzenledi benim en büyük sorunum oydu canım ben 150 ye almıştım canım 100 düşünüyorum sen ne dersin
Kardelenefe Mutluyuvam kesinlikle ben özellikle. O sayfadan almıştım biraz pahalı ama orjinal işe yaramayan bı şey almaktansa bu daha iyi
pikacuu Emirtalhamm Benim elimde var isterseniz. Hiç kullanmadım. Daha doğrusu yanlış kullandım. Kıyafetleri üstündeyken kullandım meğersem öyle etki etmiyormuş çok sonra anladım 😂🤭 Sonrasında da bebiş izün vermedi zaten ne şapka ne eldiven ne çorap ne takı taktırır asla yani. 150 tl fiyatı düşünürsen dönersin bana