Immomy Hanımlar hamilelikti, doğumdu, lohusalıktı derken saçlarıma bakamadım. Çok yıprandı. Ne önerirsiniz tekrardan canlanmasın için? Siz neler yapıyorsunuz? Saç maskesi deniyorum ama o da çok etki etmiyor.
Fun Immomy kuaförde saç botoxu veya keratin bakım yapılmadan o saçlar düzelmiyo bilginiz olsun. Keratin bakımını öneririm mütiiiiş
boncuk- Immomy valla ben artık geçen gidip biraz kestirdim en azından canlandı biraz bi de hc nin yağını kullanıyorum iyi geliyor
Keremikonunannesi Immomy Dolu şampuanınıza yarım küçük şişe çam terabentin esansı (yağı değil) dökmenizi tavsiye ederim. Her kullanımdan önce calkalamayı unutmayın. Ben yıllardır uyguluyorum. Uzamasını da hızlandırıyor, saça parlaklık, canlılık da veriyor.
Sumeyyebaglan Immomy hindistan cevizi yağı,zeytinyağı ve badem yağı karıştırıp haftada iki kez 1 saat bekletip duş alın♥️
Ataaabebekk Fun canım keratinden sonra daha kötü daha kuru oluyo diyolar ilk yaptırışın mı yoksa daha öncede yaptırdın mı
Nehirnisa Merhaba hem emziren bir anne hemde kuaför olarak söylüyorum ☺️Keratin botox gibi işlemleri emzirirken önermiyoruz.zaten emzirirken saçlarımız hem dökülmeye hemde cansız olmaya başlıyor .saçlarınızı öncelikle biraz kestirip kuaförde yoğun bir nem maskesi yaptırabilirsiniz .saçınıza uygun profesyonel bir maske alıp evdede devam edebilirsiniz .evde hamilelikteki vitaminleri emzirirken de kullanabilirsiniz hem saçınız hemde vücudunuza iyi gelir sevgiler 💕
Fun Ataaabebekk canım ben 1 yıldır anneyim ondan öncesinde yılda 2 kez hep yaptırdım keratin olmasa bile botox yaptırdım adı üstünde saçları sıkılaştırıyo ve yumuşacık yapıyo. Ama işte kendi şampuan ve kremlerini kullanmak gerekiyo normal kullanırsan tabii eski haline dönüyo. Saçlarım dalgalı ben düz sevdiğim için hep yaptırdım çokta güzel uzattı taki hamile kalana kadar şimdi deli gibi dökülüyo:(
Fun Ataaabebekk hormonlarım hala kendine gelmiş değil emzirmeyi bitirince direk gidicem :) gerçekten çok başarılı bi işlem bide kuaför özenli yapıyosa
Nehirnisa Maske yaparken mutlaka saçın suyunu iyice alıp öyle sürün ve ince tarakla tarayıp en az 10 dk bekletin.öyle daha çok etkili olduğunu göreceksiniz kullandığınız şeyde önemli tabi