GunesssFiliz Merhaba arkadaşlar... Kızım 4 ay 8 günlük daha öncesinde birçok kez emzik vermeyi denedim ama bir türlü almadı. Bugün phılıps avent ultra soft aldım birde onu deneyeceğim inşallah alır. Eğer almazsa benim halim yaman olacak çünkü bildiğiniz yapışık ikiz gibi geziyoruz 3-4 gündür memeye bağlandı bırakıp yatırdığım zaman 10 dakika geçmiyor uyanıyor. Bakalım bu emzik işe yarayacak mı? Sizler nasıl alıştırdınız emziğe umarım geç kalmamışımdır 😔😔
Laborant GunesssFiliz bebedor silikon uçlu damaklı emzik al sıradan emzik kullan yani ağzında tutturmaya çalış sürekli alışır bende zorla denedim iki ay üstüne tutuyo şimdi
Zhrnl GunesssFiliz emziği tuttumu bebeğiniz Merak ettim? 4 aylık kızıma da almadığım emzik kalmadı ama bir türlü tutturamadım.
Faji GunesssFiliz nuk marka denediniz mi? Ben çok emzik taraftarı değilim ama çok zorda kalınca verdim bikaç kez. Onun için 4 çeşit arasından nuk markayı tuttu. Ayrıca damak yapısını bozmadığını iddia ediyor araştırmalar sonucunda. Bi bakın derim 😊
Rengin GunesssFiliz benimki de almıyordu 5 aylık oldu umudu kesmiştim geçen gün eline oynaması için verdim öyle böyle derken tuttu şuan emiyor. 5 ay sonra aydınlandı çocuk😂 Pes etme 🙋♀️😊
GunesssFiliz SelmaYakup Ya bizimki de alışmayacak gibi duruyor ağzına büyük geliyor sanırım iki çekiyor sonra öğürüyor 😔😔
GunesssFiliz Laborant o şekilde 5 tane emziğimiz var onları almadı diye bu emziği aldım. Ne yapsam almadı. Reflüsü var en çokta onun için istiyorum aslında ama bu emzikte kararlıyım pes etmeyeceğim. Siz bşye batırdınız mı hiç emziği yani pekmez falan..
GunesssFiliz Zhrnl uyku esnasında veriyorum uzun süre emmiyor ama tuttu sayılır. İlk günlerimiz iyi geçiyor emzikle 😅 alışacak gibi inşallah
Derin34_ Benim oğlumda tutmuyordu aventin ultra air emZiğini aldım onu tuttu ama işte çok iş göremiyorum o bşka😂