E-srgt45 Ağzının suları akıyor bayadr diş için almıştm ama takmaya korkuyorum nereye takarsan oraya etkisi olurmuş diye duydm takanınız varmı herhangi bir güvenlik önlemi alıyor musunuz?
Tuba E-srgt45 diş içinse boynuna takmalısınız, en etkilisi odur. ben bebeğim 2 haftalıkken takmıştım bile şuan 5,5 aylık hiç bir şey olmadı. diğer oğlumdada 7 aylıkken taktım şuan 2 yaşında, onda da bir şey olmadı. ikisinde de salyaya baya etki gösterdi.
derodunya E-srgt45 ben yatınca çıkarıyorum bende korkuyorum boğulur falan ama 6 aylık oldu diş belirtileri var taktım
EslemDilan E-srgt45 canım bende kolye almıştım ama tedirgin oldum et bogumlarina sıkışıyor rahat edemedi yerine bileklik aldım
E-srgt45 3melekannesiii aldığım dan beri o şekilde kullanıyordum ama diş için boynuna takılması gerek diye duym tereddüt ettm p yüzden çoğunluk nasl kullanıyor öğrenmek istedim
PortakalliKahve Tuba 2 haftalıklen boynuna mı taktınız ? Benim bebeğim 3 aylık ben biraz korkuyorum boynuna takmaya 😏
UraSsmom E-srgt45 Bebeğim iz ne kadarlık bilmiyorum ama ben 3 yada 4 aylıkken almıştım boynuna taktım 9 aylık hala duruyo
E-srgt45 UraSsmom bebeğim 4 aylık taktım bakalm bugün hayrlısıyla inşallah iyi gelir ağzının suyu çok fena alıyor kıyamam
Tugce5540 E-srgt45 merhaba bende aldım kehribar ama bir halta yaramıyor zaten bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisinde yok muş biz anneler herşeye inanıyoruz sadece ve instagramda takip ettiğim bir çocuk doktoru var o çok karşı kehribar kolyeye hatta bir hastasının yani bebeğin boğazına kaçmış boncuklar tıbbi işlem yapılarak çıkartılmış kehribar pişmanlıktır