Emirelizan 2.ayında bebeğim sadece 500 gr aldı ve baya Koreli’m bozuldu normalmişim sadece anne sütü alıyor
ayazlianne Emirelizan ilk aylarda 800 ile 1000 gr almalı denmişti bize. Doktorunuz yorum yapmadı mı. Mama tavsiye edebilir
Engap Emirelizan 500 gr altında olursa drlar mama öneriyorlar üzmeyin kendinizi drnuz takip edecektir her bebiş farklı kıyaslamayın bol bol emzirin
Minnakkk Emirelizan 3.ayında sadece 250 gram aldı 😞 sütümü sağıp ölçtük çok şükür yeterınce vardı ama kızım reflü ve sureklı kusuyor sızın de böyle bi sıkıntınız var mı mama dalan önermedi bize
Janset2105 Emirelizan benim de oğlum 1 aylık olduğunda 400 gr almıştı sadece doktorumuz 1 ay daha şans verelim hemen mamaya başlamayalım dedi 2 aylık olduğunda tekrar bakalım dedi ama ben günde 2 sefer felan mama takviyesi yapıyorum
Dilaam Minnakkk merhaba benimde bebiş 3. Ayında 500 gr almış cok yiyor cok kusuyor zayıf değil normalde daha cok alıyordu kilo kusması azalmadıgı için mi almadı acaba reflü için yaptıgınız bir sey var mı
Yagizmomms Emirelizan Benimde sadece anne sütü alıyor ilk ayda 2. Ayda 2 kilo almış. En az 500 gr alması gerekiyormus aylık oyle demişti doktorum.
Minnakkk Dilaam bizimde ayına göre kötü degıl ama bu ay kilosu kötü dedi 😞 gavıscon toz verdı günde üç kez ama çok kullanamıyorum zor ıcıyor beslenme arasında vermek zor oluyor