B3238 Arkadaşlar kaçıncı aya kadar kundaklama devam ettiniz? Bizim kiz elleri acikken hemen uyanıyor ama 4.aya gireceğiz. Bırakmalı miyim kundagi. Zaten yalnızca ellerini sarıyorum
Immomy B3238 valla ben uyuturken kundak yapıyorum bazen uyumayınca. Bazen yapmadan uyutuyorum bizde 1 haftaya 4 aylık olucaz. Böyle alıştıra alıştıra bırakıcam.
Berenkooommm B3238 bizde 4 ay 5 günlüğüz hiç kundak yapmadım iyikide yapmamışım bırakmasıda zor olurdu alıştı gitti uyuyor kundaksız 😊
Cgur B3238 bizde hep kundak yapardık şuan 4 ay olmak üzereyiz. Bir süredir kundak yapmadan yatırıyoruz uyuyor. Tabi arada uyandığı oluyordu.Tek elini çıkararak başlayabilirsiniz.
Ef24 Moro refleksi 4. Aydan itibaren kayboluyor ben de 4 aylık olunca kundağı bırakırım diyordum ama 3 ay 7 günlük civarıyken kundak yaptırmamaya zorla kollarını çıkarmaya başladı ben de bıraktım 3 hafta olacak kendini uyandırmıyor o zamandan beri
Fatmacicek Ben hala yaoiyorum kundaksiz uyumaz. Kızımda da 9 ay yapmıştık cikardigimda zorlanmadım. İnşallah oğlumda öyle olur . Şuan 7 ay 3 gunluk
Girlpower B3238 doğduğundan beri hiç kundak yapmadım 29 günlük olduk benimki tam tersi asla eline koluna bacağına dokundurtmuyor serbest kalacak mutlaka sıkı olursa hemen mızıldanıyor eldiven bile kullanmıyorum artık😁