Irem-kuzey Selam sevgili anneler 4 ay 23 günlük oğlum var ve bugün sabah uyandigimda yataginda bir sürü sac gördüm zaten cok sacli doğmamış olan kuzumun bide saçları dökülmeye başladı sizce sebebi nedir deneyimli annelerden yardım bekliyorum 🙏🏻
1annecik Irem-kuzey benim oğlum 5ay 3 günlük dökülmesi azalsa bile hala dökülüyor canım doktora sorduğumda gayet normal yenileri çıkıyor demişti
Dmt-01 Irem-kuzey benim kızım bildiğin saçlı doğmuştu babası benden çok saçı var derdi hep sonra birden dökülmeye başladı sabah uyandığında yastığı hep saç oluyodu bende korkuyodum niye dökülüyo acaba diye ablama sordum iki kızı var normal diyince rahatladım sonra dökülmesi durdu şimdi maşallah çok güzel oldu saçları 14 aylık bazen 6 aylık resimlerine bakınca diyoruz bildiğin kelmiş ozamanlar🤣
Irem-kuzey 1annecik cok teşekkür ederim ilk defa gorunce korktum ve şaşırdım ☺️ O zaman gelsin yeni saclarimiz bakalim ☺️
Irem-kuzey Cok teşekkür ederim canim ya rahatlattin beni 🥰 bi anda yataginda ve kıyafetinde görünce korktum doğrusu
1annecik Irem-kuzey ilk görünce ben de çok korkmuştum zaten çok saçıda yoktu şimdi sarı sarı çıkıyor izlemesi o kadar keyifli ki ay şurda çıkmış ay burda çıkmış diye seviniyoruz😂
Irem-kuzey Dmt-01 hadi bakalım bizimde cikar insallah güzel saçlarımız zaten keltos gibi daha da keltos olacak simdi 😀 aman neyse iyi olsunlar da saçımız olsun tek derdimiz ☺️ Cok teşekkür ederim yorum icin 🥰
Irem-kuzey 1annecik. Ay ne güzel massallah 🙏🏻 bizimki zaten sarışın bakalim nasil cikacaklar sabirsizlikla bekliyorum 😁
Esracan1 Irem-kuzey bu kadar bilinçsiz olmayın ya yeni doğan her bebeğin saçı dökülür yani internetten yazsanı görürsünüz zaten
Irem-kuzey Esracan1 bilincsizlikle ne ilgisi var acaba! her anne bebeginde ki degisikliklerden endişe duyar tabiki okudum internetten ama annelerin deneyimi herseyin ustundedir !!
Meryemce16 Irem-kuzey onlar cansız anne karnı saçları. Doğduktan sonra o saçlar komple dökülüp yeni ve canlı saçlar çıkıyo. Endişelenecek bişey yok yani. Kendiliğinden dökülüp düzgün bi şekilde çıkıyo merak etmeyin