maviboncukruyasi Kızlar bebisler için iyi geceler çayı kullanan var mı? Bitkileri ayrı ayrı alarak kendim yapmak istiyorum ama oranları ayarlayamam muhtemelen Milupa, Humana, Hipp vs kullanan varsa yardımcı olur musunuz?
Gulcan88 maviboncukruyasi bizde humana kullandik hic bir ise yaramadi uyumayinca uyumuyo yapacak bise yok sabır
maviboncukruyasi Derdf Gulcan88 Mrs_Mert Mom091 Kabullenmek tek çare gibi duruyor artık dayanamıyorum uyku saatleri gelmesin diye dua ediyodum şimdi hiç uyumadigi için her dakika kabus icindeyim uyku damlası kullanmak istiyorum aslında ama öncesinde bitki çaylarıyla çözebilir miyim diye düşündüm😶
Azat-1120 maviboncukruyasi Humana kullanıyorum sabah ve gece yatmadan önce ve biraz sekerli tadı olduğu için 750 ml su içiyorum sonrasında faydasını görüyorum (en azından beni su içmeye teşvik ediyor belki o yüzden faydasını görüyorum )
Azat-1120 maviboncukruyasi kusura bakmayın ben tamamen yalnis anlamışım🤦🤦 😬🤗 anne için olanı kullanıyorum akşam 8 de rezene ve 9 da Humana çayını emzirince sanırım sütten oğluma da rahat uyku sağlıyor içmedigim zaman belli ediyor kendini ne kadarlık bebeğiniz bilmiyorum ama emziriyorsanız belki sizde içince faydasını görürsünüz 🤗
Derdf maviboncukruyasi aynı kabusun içindeyim bende 😩 ve bir tane daha çocugum var küçük yemeğini bile yediremiyorum
Mrs_Mert maviboncukruyasi zamanla düzeliyor sanırım ya. Kızım doğduğundan beri uykuyu sevmiyo. Şu an 16 aylık. Bebekken tek başıma bakıyodum eşim bile yoktu yanımda. Oturup ağladığım günler oldu. Ama şimdi akşam uyku saati gelince kendisi odaya götürüyor. Deliksiz uyumuyoruz ama bu bile düzen benim için.
maviboncukruyasi Mrs_Mert deliksiz uykuyu uzun bir süreliğine unuttum zaten 2 saat kesintisiz uyusam kâr🙈
maviboncukruyasi Azat-1120 8 aylık olacak emiyor ama keyif için çoğunlukla ek gıda ve mama olarak gidiyoruz😊 teşekkür ederim yine de yazdığınız için😍😍