Happyblue Tazeannezehra internette de var bazı sitelerde onun dışında Boyner ve armani mağazalarında da bulabilirsin 🤗
Beyzazeynep Tazeannezehra boynerden aliyorum ben. Bikac ay oldu alali sizin butceniz ne kadar ona gore de dusunelim.
Esmece Mom078 Yok annemm ben param olsa da almam o nedir öyle ne kadar pahalı birseymis dünyadan bir haber ben yeni de duydum üstelik🙊😊
Aannesi Mom078 ay en sevdiğim parfümüm geçen gratiste 547 TL ydi özel günlerde kullanıyorum sadece ya biterse diye 😂😂
1tinybean Tazeannezehra Kullandığım ve değiştirmeyi hiç düşünmediğim Mon Guerlain Florale harika bir parfümdür, sıktığınız kıyafeti makineye atıp yıkasanız bile ütülerken kokusu gelir 👍🏻
Dasbaby Tazeannezehra valla bacım gel sen beni dinle al çakma doldurma parfüm oh misssss. Anammmm bakıyım dedim burda yazılan netten parfüm fiyatlarına uçmuş gidiyor Yurtdışında yaşıyoruz 171 euro vs parfüm hayatta vermem verenede saygım sonsuz
InciLiya12 Tazeannezehra Mugler Alien ,Chanel Chance ve Armani Si😍 ucuz istersen Hugo Boss BOSS THE SCENT FOR HER😍
hirosima Tazeannezehra en aon forumdan almıştım boynerde 180 yada 150 öyle bişeydi. Evidence doğum günü zamanı alıyorum bi alana bir bedava oda 130 du