Aybarss_Mom Merveh canım fon perde aldın mı aldıysan nerden aldın ne kadar tuttu bir de tek kanat mı çift kanat mı aldın bende almak istiyorum
Aybarss_Mom Gizgiiiz canım fon perde tek kanat mı çift kanat mı olmalı bende almak istiyorum güneşlik yerine
Gizgiiiz Aybarss_Mom çift kanat canım ben güneşlik kullanıyorum ama arkadaşım da çift kanat güneşlik yerine aldı güzel duruyor
Aybarss_Mom Gizgiiiz anladım canım internetten mi aldın bi de canım fiyatı ne kadar tuttu ölçüleri nasıl senin çok soru sordum canım kusura bakma 🙏
Gizgiiiz Aybarss_Mom Ölçülerini hatırlamıyorum canım 5 sene önce aldım fiyat olarak evin bütüm perdesi fonu 6.500 tuttuydu tülcüden aldım ben ama internette de çok güzel modeller görüyorum
Aybarss_Mom Gizgiiiz teşekkür ederim canım güneşlik yerine fon kullanmak sorun olur mu internete baktım ama çok bi bilgi vermedi ve sen güneşlik mi fon mu önerirsin
Gizgiiiz Aybarss_Mom Güneşlik fazlalık bence yıkamasıda zor asmasıda 😊 şimdiki aklım olsa güneşlik yerine tam kapanan fon yaptırırdım ikiside aynı mantık dışarıdan görünmesini engelliyor 😊
Gizgiiiz Aybarss_Mom Onu bilemiyorum canım ama 2 kanat olup ortada birleşse daha mı iyi durur bilemedim diğer türlüsünü görmedim