Gokturkferhat Kizlar bilgisi olan varmi bu alerji mi? birden bire oldu boyle birseyle karsilasan oldumu? Sirtinda da kafasinda bile var diger tarftakiler hep benek benek duruyo
Gokturkferhat iki_prens_annesi_ baslayali 2 ay oldu canim 4 gun sonra 8 aylik olcgiz yedrmedigim birsey de yedrmedim sasrdim kaldim
iki_prens_annesi_ Gokturkferhat bi doktoruna danisin ben 6 ay cektim daha yeni yeni hafifledi umarim degildir oglumda atopik dermatit yani egzama vardi ve ayni boyleydi hala ara ara cikiyo yumurta ve sut urunlerine alerjisi vardı diyetle ve kortizonlu kremle gecmisti umarım ki alerji degildir
iki_prens_annesi_ Gokturkferhat bu arada kiyafetten sampuandan fazla sicak sudan da etkileniyomus bebekler hassas olduklari icin
Gokturkferhat iki_prens_annesi_ canim simdi coxuk acile gittik dpktor biz bilemeyiz bi uzmsb doktora goturun pazartesi dedi korkulacak bi durum yok dedi ama bilmiyom endiseliyim bide cok huzursuz nedensiz
Seralp1 iki_prens_annesi_ bende size bi soru sorsam 🙈 bebeğim 6 aylık ek gıdaya başladık bi süredir ağız çevresinde bikaç tane kırmızı noktacıklar var başka yerde yok ben alerji mi acaba diyorum ama alerji olsa her yeri kırmızı kırmızı olmsı gerekir değil mi
Gokce07 iki_prens_annesi_ evet gıda alerjısı sanmıştım oda cok sıcskmış banyoda aynı sampuanda değiştirmiştim
Gokturkferhat iki_prens_annesi_ hep ayni urunlerinj kullaniyorum ama soyle bi drum var sicaktan olabilir sanirim ya yeni aklima geldi insallah ondandr annmgikde kaldim onlarda sobali cok yannca boyle olmus olbilir diye dusunhyom
iki_prens_annesi_ Gokturkferhat yani korkmayın alerji ise bile bu gecici bi süreç ciddi bi problem degil diyetle cozulebilir
iki_prens_annesi_ Gokturkferhat olabilir bi anda ortam degisikligi yapmis ciltleri cok hassas bebislerin
Gokturkferhat Seralp1 canim yanlis bilgi verniyem aksam netten baktim agiz cevresinde baslarnis ve birde agiz cevresinde kuruluk olur yaziyordu
iki_prens_annesi_ Seralp1 eger bi sure sonra geciyosa ilk zamanlarda oluyo bebisin bunyesi yavas yavas alisiyo ama gecmiyosa suphelenin