Gok_53 umreyus ben deterjan hiç kullanmıyorum . Her beslenme sonrası tuz ve karbonatla 15 dakika kaynatıyorum ve yine sıcak suyla duruluyorum ☺️ Deterjanın emilimi biberon ağzı için uygun değil bu konu da ben hassasım ama belki o şekilde temizleyip bilenler yardımcı olabilir .
Birannebirbebekkkk Gok_53 bu sizi yormuyor mu? Doktorunuz önerdiği için mi bu şekilde yapıyorsunuz? Çünkü ben her gün bir kez kaynatsam bile çevredekiler çok abartıyosun diyorlar sinir oluyorum ☹️
Birannebirbebekkkk BEslenmeden sonra bekletmeden biberon temizemek için kimyasal içermeyen detarjan var onunla temizleyip duruluyorum. Duruma göre günde bir kez kaynatıyprum normal suda
Bahar_N Bende deterjan hiç kullanmıyorum ben biberonu bulaşık makinasınada atıyorum çünkü öylede yıkanabilen lastikli kısmını atmam onu sürekli kaynar suyla yıkıyorum bekletiyorum besledikten sonra hiç bekletmem hemen yıkarım bi de
Gok_53 Birannebirbebekkkk yoo alıştım aslında 😀 doktora bu konuda hiç danışmadım açıkçası sadece ben öyle rahat ediyorum 😚 Valla canım kimin ne söylediğini takmıyorum benim çocuğum neticede siz de nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın . Çünkü şuan için daha küçükler , biraz daha 6. Aydan sonra esneticem ben de tabi biberondan çıktığımız da sürekli kaynatamam malum 😀