Kuzucukm_36 Memnun kaldığınız en iyi emzik ve türü (damaklı.damaksız,silikon,kauçuk,yuvarlak uçlu, kelebek uçlu)🥰
Asenana Kuzucukm_36 biz bibs kullanıyoruz ama aslında emzik seçimini bebekler yapıyor biz yapamıyoruz 🤪
Kuzucukm_36 Asenana evet doğru söylüyorsun canım öyle gerçekten 🤣ama ben tutturmaya çalıştığım için bilmemedim tutmuyor çünkü onun için en iyisini arıyorum
Asenana Kuzucukm_36 benim oğlum da 40i çıkana kadar tutmadı ara ara ağzına hep verdim yine de sonra tutmaya basladi
Utopikogretmen Kuzucukm_36 canım benim oğlanda asla tutmuyor .avent,bibs ve tommie tippee breast like emziklerini aldım ama tutmadı .bende hala ısrarla vermeye çalışıyorum.en son ucuz emzik denedim onuda tutmadı 🙊🙊🤷♀️🤷♀️
Kuzucukm_36 Asenana bende öyle yapıyorum sabırla hep veriyorum ama tutamıyor en sonunda ben kazanıcam Zafer benim olcak💪🏻😁🥰
Kuzucukm_36 Mom44 hemen koyuyorum😂 onu da denerim cidden biliyorum onu kuzenim kullanmış hatta bakkaldan almış ama ben hiç bir yerde görmedim aradım o kadar 😁
Mom44 eymenugur_721 ya benim çevremde çocukların çoğu onu tuttu 😅 bende gidip 50 liraya emzik aldım 🤕
eymenugur_721 Mom44 😂😂 valla ilkinde bende böyle bı hataya düştüm ama çocuğun bünye fakir gitti fatosu tuttu 😂
Mom44 Kuzucukm_36 her yerde bulunmuyo benim oğlan büyümüştü emzik tutturmak için çok geç kalmıştım 😂ama çevremde dertlerine deva olan çok kişi var
Kuzucukm_36 Mom44 şimdi bakıyorum da hangi Fatoş emzik daha faydalı oldu iki model var sanırım biri kauçuk uçlu gibi biri silikon normal 🥰