Prensannesiyimm Hayırlı geceler arkadaşlar ben tencere seti alacağım da böyle birşey kullanan varmı fiyatı da uygun kullanışlı da sanki fikirleriniz nelerdir uzun ömürlü uygun fiyatlı tencere seti önerebilir misiniz.
AysuClk Prensannesiyimm Benim granit tencereler de öldü ya 1 yılda, karaca markaydı hiç memnun kalmadım bende bekleyim burda. Yeni sipariş edeceğim iyi birşey
Aslanmamy Prensannesiyimm granit de çelik de emsan kullanıyorum çelik çok kullandım sayılmaz ama granitten memnunum Fiyatı da aldığım da uygun da 7 parça 3 tencere bir tavayı 300 TL idi
Sinemmeric Prensannesiyimm thermoad markalı granitler var ben onlardan kullanıyorum 3 yıldır çok memnunum hıc çizik yok aldığım gibi duruyolar
Gamzelibebek_19 3 ay önce granit set aldım kapris marka 270 TL fiyatı çok kullanışlı çok memnun kaldım siz çelik mi granit mi istiyorsunz
Prensannesiyimm AysuClk aynen ya 6 senedir aynı tencereleri kullanıyorum yenilemem gerek hem hesaplı hem de uun vadeli bir şey bakıyorum
Astalavistababy Prensannesiyimm emsan oasis granit almıştım bi sene oldu Memnunum çizilmedi sıkıntısı yok
Gamzelibebek_19 Prensannesiyimm rica ederim bnce çok para vermeye gerek yok bnm çelik takımım korkmaz çok para verdim ama hiç kullanışlı degil uyguna aldıgım tencereler daha kaliteli ve kullanışlı
Prensannesiyimm Astalavistababy teşekkür ederim canım internetten mi sipariş ettin peki benim dışarı çıkıp almam zor eşim de anlamaz