alnhdy arkadaşlar bebeğim 11. ayına girdi gece hala iki üç kez uyanıyor gece onikide uyuyor ve sabah sekiz buçuk gibi uyanıyor uyanmasın diye geç de yatırıyorum ama boş . sizinkiler ne durumda hala uyanan var mı ne zaman düzene girecek 😫😫😤😭😢
prenses3509 alnhdy ıkı üç kez mi☺☺☺ benım kızım 1 yaşında yarım saatte bır uyanır ağlar emer uyur sonra gaz sancısı gazınu cıkarmak ıstemez emer tekrar uyur ve bu döngü ssbaha kadar her yarım saatte ya da 1 saatte bir devam eder keske 2 3 ker3 uyansa🤦♀️🤦♀️😨😱
didemli alnhdy geç yatan bebek geç kalkar düşüncesi tamamen yanlış diyo bütün kaynaklar hatta bebek yorgunluktan daha çok kalkar gece. Gündüz uykuları nasıl? Emiyorsa bi de meme için çok sık uyanıyolar. Benim bebeğim meme bağımlısı bin kez uyanır her gece. Herkesin sorunu başka😂
Irmak45 alnhdy kızım gece on ikide uyur sabah skeiz dokuz. Ona kadar ve bir kere kalkar ve kalkmaz bile ama iki gündür iki kere kalkıyor ağlayarak dişler çıkıyor ondan dört tane var diğerleri de gelio bir yaşında
alnhdy Irmak45 maşallah rabbim bağışlasın . evet diş dönemi de çok zor allah yardım etsin bebek büyütmek çok zor
KeremTalha_4153 alnhdy hahay oğlum 19 dokuz aylık meme de emmiyor en az 5 defa kalkıyoruz🙈🙈🙈 siz yine iyisiniz. Sabah daha çok uyusun diye geç yatırmayın. Çünkü aynı saatte yine uyanıyor. Daha erkwn uyutmayı deneyin. Hem uykusunu da alır.
askbocusum_1 alnhdy oğlum 19 aylık saatte bir uyanır hala zombi gibi dolaşıyorum 🤦🏼♀️ sanırım hiç duzelmeyecek😔
Melinamm alnhdy aynisi aynisi ya cok sinirlerim bozuldu cok yorgunum bide tiroidim bozdu ilac icmeye basladim uykusuzluktan heralde. Dun artik o kadar sinirlendimki gece 3 bagirdim dedim yeter kizim yat ya artik naouyirsun gece saat 3! Ayagimda bagirarak salladim gozlerim kapali uykusuz bi halde neyse sonra 6ya kadar uyudu heralde ben bagirdim diyemi ne anlamadim 🙈
alnhdy Melinamm ayyy aynı ben gecenin bi saati ayağımda sallamaktan bıktım ve istemsizce bende bağırıyorum