Annisss 25 aylik olcak oglum ogldn uykusunu birakicak gibi sabah 9 10 gibi kalkiyo aksamda 8 9 da yatar oldu 2 gündür oglen uyumayip gece erken uyumasi daha mi iyi acaba beni zorlar mi sizce oglen uyumasi icin zorlamalimiyim bi cozum yolu aramali yim
Lisaarin Annisss 26 aylık kızım da aynı bu şekilde 1 haftadır sabah 9 da uyanıyor ve akşam 9 gibi uyuyor kesinlikle naptiysam gündüz uyutamiyorum bende sadece benim kızım öyle sanıyordum 😊
Annisss 03032014 2gundur oldu buda normalde 5 6 da uykusu gelir dayanamaz uyuturdum yani 8 de bile yatsa kalkardi sonra sabahlar olmasi 2 den once yatmiyodu simdi 2 gundur ne oldu bilemedim yani tabi deliksiz uyumuyo o ayri kac kere gece kalkiyo sayamiyirum bile ama zorla uyutuyorum
Lisaarin Annisss evet canım yani kalksa bile bikere kalkıyor su içip uyuyor 2 hafta önce anne sütünden kestim öncesinde çok kalkıyordu gece 3 4 kere uyanıyor du ama şuan deliksiz uyuyor çok şükür
Lisaarin Annisss açıkçası çok korktuğum bir olaydı çünkü kızım emerek uyuyordu önce gündüz sütlerini azalttım iki kere emiyorsa bikere ye indirdim sonra gündüzleri hiç vermedim en son gece vermedim hem göğsüm çok agrimadi hemde kızım çok etkilenmedi
Lisaarin Annisss normal uyuduğu saatte uyutmamistim ogun 12 ye geliyordu sabah 5 e doğru uyanmıştı biraz ağladı sakinleştirdim geri uyudu sabah tekrar istemişti oyaladim sürekli aklına geldikçe siz hala emziriyormusunuz peki
Annisss Lisaarin evet 14 unde 25 aykik olcak benim oglumda 2 ay once falan karar verdjm biraktircam diye ama gece 2 den once uyumadigi icin uykusu duzene girsin dedim cunku kendi kendine uyumasini beklersem gece kacta olur yatar bilmiyorum
Lisaarin Annisss bikac gün uyku düzeni bozulabilir canım ama benim kızım artık sadece alıskanlik ettiği için uyanıyor du vakti gelmişti bırakmanın
Annisss Lisaarin aynen bende dusunuyirum artik ama tek basima yapamam gibi geliyo es destegi lazim gibi geliyo