Berivan46 Iyi aksamlar. Biz ek gidaya bu hafta gectik tadimlar yaptiriyorum az az. Pureleri blendıra vermiyorum buharda haşlayip catalla eziyorum pütürluye alissin cigneme ve yutma refkeksi gelissin diye. sizler nasil veriyorsunuz. Dogrumu yapiyorum acaba
anne15 Berivan46 doğru gidiyosunuz iyice ezin ben cam rendede ezmiştim alıştı cok sukur. Ama muhallebi tarzı yediremiyorm ona alışmadı bu sefer 😂
minibiranne Berivan46 merhaba bizim de 20 gün oldu sebzeleri haşlayıp çatalla ezip verdim ve meyve süzgecine koydum kendi tutup yemesi için. Meyveleri de elma armut çam rendede rendeleyip verdim. Bu hafta öğün başlayacağım 1 öğün 1 tadım devam edeceğiz bakalım
incitanemmm Berivan46 bende 1 hafta oldu baslayali doktorum liste vermisti orda da yaziyor sakin blendir kullanmayin catalla ezin diye. Bende oyle yapiyorum buharda hasladigim sebzeleri. Yiyor cok suku ögurme filanda olmadi yogurtta yiyor
Berivan46 xrtalafx doktora sormadim daha kendim basladim gunde bir tatli kasigi kadar veriyrm alissin diye. Arastirdim biraz bu sekilde oneriliyordu genelde🤷♀️
anne15 Berivan46 valla 😂😂 arkadasımın oğlu öğürürdü pütirlü gıdalara 2 yasında köfte yeni yeni yiyo. Bende o zorlandı diye pütürlüye alışsn dedim şimdide katı istiyo tek koydugum tabagı bitirmiyo illa yanında bsy daha verirsem kandırarak yiyo . Cok zor dönem . En guzeli emerkenki zamanları. İnş siz yasamayın 🤲🏼
incitanemmm Berivan46 annemin kiracisi blendira alismis cocuk 1.5 yasindan fazla hic puturlu yiyemiyor illa hersey blendirdan gecurilmis olacak. Youtube da dr. Osman gonulal var oda blendirdan uzak durun diyor. Ben sadece karisik s3bze corbasi filan yaparsam onu blendirdan gecirmeyi dusunuyorum geriaini catalla eziyirum
Gonci Berivan46 doğru olanı yapıyorsun sonra blendara alısıyorlar benim bir öğrencim hep o şekilde yemiş makarnayı bile blendaraan geçirip yedirmiş çiğnemeyş bilmiyordu çocuk çatalla ezmek en doğrusu