Bsgs Kizlar bebegim 8 ay 20 günluk aslinda kati gidalari yutabiliyor ama eline alip yemek istiyor bogazina kacar diye korkuyorum. Kuru kayisi patates gibi yiyecekleri ne zman eline verebilirim
elifiii Bsgs 6 ay 10 günlüktü, blw usulü ile basladık. Karsısında oturarak eline verebilirsiniz uygun boyutta kesip
daiysdiuy Bsgs kendinize ve bebeginize güveniyorsanız patates verebilirsiniz, kuru kayısı için erken bence, direkt dilim vermeseniz bile yutabileceği büyüklükte verebilirsiniz. yada ilk basta meyve sebze filesi ile baslayabilirsiniz ben öyle yapmıstım
27__ Bsgs Pişmiş yemek boğaza kaçmaz. Bebeklerin öğürme refleksi var. Ben 5 aylıkken tadiara başladığımızda beri eline veriyorum. Blw yaptık yani hep.
Bsgs 03032014 eline diyorsunuz degil mi cunku katı gidayi yiyor catalla eziyorum pilav falan yutuyor ama eline vermeye korkukorum cok alir diye
Prens_annesii Mom24 mesela mama sandalyesine oturtup kendi kendine döke saça yemesi canım 😂yani ben öyle duymuştum burdan 😂
03032014 Mom24 bebek liderliğinde beslenme yani yıyebılecegı boyuttakı yıyeceklerı önüne koyuyorsunuz cocuk ıstedıgı gıbı yıyor 🥰
Merve5627 27__ 5 aylık mi 😂 o zmn ben geç kalmışım bebeğim 5 aylık eline asla bişey veremem şuan . Daha oturamiyorki hem boğulur kuzum
27__ Merve5627 Bebeklerde ögürme refleksi var. Onlar kendini koruyor yeter ki pişmiş bir şey verin çiğ olmasın. Asil eline verip yemesini sağlamazsaniz emeklerken yürürken her bulduğu yemek sanıp ağzına atar ve asil o zaman boğulma tehlikesi yaşar. . Allah korusun.
asz Bsgs 8.ayda artık eline verince yiyordu canım oğlum.ama hiç eline kuru kayısı falan vermedim.şuan 11 ay 17 günlük.kendi yiyor çorba ve yoğurt gibi sıvı kıvamlı gıdalar dışında.