Cerenes26 10 günlük bebeğim emzirirken mememi zor buluyor sakız gibi çiğneyip bırakıyor kavga ediyoruz sanki sinirlenince hiç bulamıyor. Ağzında memeyle bekliyor zar zor bulup emiyor. 4 gün önce sarilık tedavisi gorduk şırıngadan mama vermeyi beceremediğim için biberon verdim o yüzden mi böyle yapıyor yoksa ailemde bebek emzik istiyor diyor neden böyle bilemedim. ( 2 gündür biberonu bıraktım döke saca mama takviyesi yapıyoruz.) Nasil bu durumu atlatabilirz? Emmeyi biliyor ve güzel emiyordu sarılık olana kadar.
Dzehra Cerenes26 ilk 15 gün sarılık tehlikesi taşır ıyi doyurmak gerekir. Biberinden olduğunu sanmıyorum. Eczanelerde hem emen hem mama yiyen bebekler için biberonlar var memeyi bırakmasın diye bide onlarla deneyin bebeğinizi güzel doyurmaniz lazım
Yamann Cerenes26 bende ilk dönemde emZirme konusunda sıkıntı şekmiştim bi türlü bebeğim ememiyordu ya da emmiyordu.. en sonunda emzirirken şırınga ile mamayı memenin kenarından doğru verdik ağzına öyle öyle emmeye başlamıştı.. sizde öyle yapabilirsiniz..
ftmird Biberon yüzünden olabilir diye biliyorum bende canım biberon vermemek gerekiyormuş alışacaktır inşallah biz 21 günlüğüz benim bebişim bile hala memeyi doğru düzgün kapmıyo ağzına alıyo bekliyo öyle gelecek diye bi kaç damla süt damlat göğsündeyken bebek göğsüne ozaman alabilir belki canım ben başta öyle yapmıştım
Cerenes26 ftmird inatlasiyor kızıp morarıyor bulamayınca. Bulunca da bırakmıyor yine de emmiyor. Ne yapacağım şaşırdım kaldım ya.
Cerenes26 Dzehra mamayı döküyor ya da çıkartıyor. Ne kadar mama yediğini takip edemiyorum. Kaşık, küçük büyük şırınga, damlalık ne varsa deniyorum tekrar sarılık olmaması için.