Yazmakyokk Bu sitede bana kinlenen benim hakkımda post açsada linçlesek diyen insanların olduğunu gördüm. Beni yüzde kaç itici buluyorsunuz diyin o zaman. Saydırabilirsiniz. Sizin için bu sayfa bir iç dökme sinir atma postu olsun hadi gene iyisiniz
Yesillimon Yazmakyokk Yanlış anlamayın ama isminizi mi degistirdiniz çünkü daha once sizinle hiç karsilasmadim o yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum 😁
Bal-Kaymak Mom62636362 kız hatırlamıyo musun kocası 7 taş alan, garajında Porche olan, yurtdışına tatile giden hanımefendi 😂
Mom0971 Yesillimon bende bi an dusundumde kocasi 1000 liradan asagi hediye almayan kisi 🥰bi an dicektim sizi tanimiyorum sonra aklima o postu geldi ama hala tanimiyorum o syri😂
ErenimBalOglum Balkizlarim anlayan anladı 😂 kocasının parasıyla hava atan arkadaş bu +1000 tl lik hediye almış kocası üşümesinler diye 1400 doğalgaz ödemiş 😂
Mom62636362 Bal-Kaymak hee, ben o postu ilk okudum sonra uyudum sabahına olaylar olmuş postlar açılmış 😄
Annesirintugceuzun Yazmakyokk Siz eşi tarafından sürekli 1000 TL ve üzeri hediye alan kişi miydiniz? 👀