KaranfiilKokulumm Bebeğim 4 ay 10 günlük dönme eğilimi var ama henüz dönmedi merak ediyorum sizin bebisler ne zaman döndü 😌❣️
metehanmom_ KaranfiilKokulumm 4.5 aylık döndü canım 😊bir iki defa dönünce arkası geliyor şimdi 7 aylık emekliyor 😊
minnostospik KaranfiilKokulumm 4 ay 10 günlükken dönmüştü sonra bi kaç gün dönmedi 4 buçuk aylık olunca 9783883 kere döndü 😂 eğilimi varsa dönmesi yakındır 🥰
KaranfiilKokulumm minnostospik evet canım yanına biseyler koyuyorum onu almak için baya uzanıyor bende korkuyorum yükseğe yatırmıyorum şuan belki her an dönebilir diye 😌
Bal-Kaymak KaranfiilKokulumm 5 aylıkken sırt üstünden yüz üstü döndü 6.5 aylıktı tam tur döndüğünde. Aşırı hareketli ama dönmeyi geç yaptı😂 şuanda emeklemeye hiç niyeti yok 8 aylık sürünüyor yerlerde popo üstü geziyor yada karnının üstünde yön değiştirip yuvarlama yuvarlama gidiyor 😂😂😂
minnostospik KaranfiilKokulumm sende onu cesaretlendir dönmesi için yardım et egzersiz yaptır gözüm üstünde olsun annesi her an döner 🌸
0101adana KaranfiilKokulumm beşinci ay bitmesine yakın döndü şimdi durduramıyorum maşallah sırt üstü yatmıyor sürekli dönüyor ve geri gerigidiyır 5.5 aylıgız döner merak etme daha erken olabilir ve her bebek gelişimi farklıdır