Kutay09 Arkadaşlar merhaba,oğlum sekiz aylık,ve battaniyede sallanmaya alışkın,bunu bıraktırmanin bir yolu var mı acaba? Battaniyede tutarak beşikte sallasak bile fark ediyor ağlıyor,fikirleriniz çok önemli:( şimdiden teşekkürler
Mervecan7 Kutay09 ilk önce battaniyeye alıp sallayın sonra eşiniz ya da siz oturup ayağınıza alın bırakmadan battaniyeyi bir süre havada tutun daha sonra bırakın bizde işe yaradı umarım sizde de yarar.
Bademll_eda_ Kutay09 aynı postu bende açtım arkadaşlar sağolsun çok yardımcı oldular🥰44günlük bebeğim neredeyse 10 gündür bu şekilde sallıyorduk🙄inanın bileklerim kırıldı ağrıdan ki sizinki 8 aylık sizi düşünemiyorum 😑 bugün siparişim geldi hamak beşik aldım inanın yok böyle bişi resmen kurtuldum bıraktı battaniyeyi Allahım nasıl mutlu oldum anlatamam size 💕size tek tavsiyem hemen Bi hamak beşik edinin zaten fiyatları da çok makul Allah kolaylık versin lütfen bu yorumumu önemseyin rahat edersiniz 😊😊
kupseker Kutay09 Tavana asılan hamak beşik tek çözüm olabilir. Aynı elde sallar gibi onun içinede gömülecektir çünkü. Uyuduktan sonrada dalgana kadar vurursunuz salıncağa dalar gider ohhhh missss🤭 Bende tavanı deldirdim öyle kullanıyorum 4 aylıktan beri
derodunya Kutay09 ay yürek dayanmaz ben bi kere denedim annem dedi sakın ayagıma alıstırdım bu defa bırakınca kalkıyor ama olsun kafam dinleniyor 😞 denedin mi ayakta sallamayı
derodunya Kutay09 pes etmicen askım rahatlatıcı bi ses aç ben fön acıyorum misal kendi kendine debeleniyor ayagımdan kalkmaya calısıyor ama nafile kazanan anne oluyor pes etme
Kutay09 Bademll_eda_ bizde bir beşik var ama onu asla kabullenmiyor:( battaniyede tutup beşiğin içinde sallayarak yavaşça bırakıyoruz besige anında uyanıyor:( artık çok yorucu tabiki,sizin adınıza çok sevindim ama erken bırakmanıza:) yorumunuz için de çok teşekkür ederim
Kutay09 kupseker ben de onu düşündüm ama bir yere gidince çok zor olmuyor mu uyutmaniz ? Onu nasıl hallediyorsunuz
kupseker Kutay09 Şimdi ne yapıyorsanız onu yapın zora mı düştünüz battaniyeye sallayıp ayağınıza alabilirsiniz