Aleynatekin1 Bebeğim 40 günlük kanında enfeksiyon çıktı hemetoloji bölümüne sevk ettiler 10 gün sonra randevu verdiler tedavi yöntemi nasıl başına gelen var mı sürekli Pişik ve yeşil kaka gaz problemimiz var bu şekilde mi atıyor
Mom070 Aleynatekin1 7 aylıkken olmuştu antibiyotik kullandık bir de ateş ve kusma için bir kaç ilaç. 40 günlük bebeğiniz aynı yöntem olur mu bilmiyorum ama endişe etmeyin inşallah genelde bebekler de sık görülüyor herhangi bir şeyden kapabiliyorlar tabii dediğim gibi 40 günlük bebek için aynı şeyler geçerli mi bilmiyorum çok geçmiş olsun.
Aleynatekin1 Mom070 Sarılık vardı geçmedi hastanede yattık düştü ama hala sarıydı geçmedi tekrar test yaptılar bu sefer enfeksiyon çıktı çok da küçük nasıl tedavi uygularlar bilmiyorum tuvaletinden dolayı Pişik oluyor sürekli
DogaDelisi Benim kızım doğduğunda kanında enfeksiyon vardı. 5 günlük bir antibiyotik tedavisi uygulandı. Yenidoğan olduğu için tedaviyi kuvozde kalarak oldu. Sizin bebeğiniz de henüz küçükmüş. Çok geçmiş olsun.
Aleynatekin1 DogaDelisi bizde sarılıktan yattık ama hala sarı enfeksiyondan şüphelendi ler enfeksiyon çıktı