Umayk Merhabalar bugün 15 günlük bebeğimi banyo yaptırırken baya su ve şampuan yuttu şampuan mustelanın öksürerek attı ama aklıma takıldı şampuandan sıkıntı olur mu ? Başına gelen var mı acaba ?
Med Umayk bende de 1 kere olmuştu. Şampuan dan bişey olmadı da su yuttuğu için rahatsız oldu çıkartınca rahatladı
KUMSAL2020 Umayk Canım nasul yuttu o kadar su neysede şampuan için bişey diyemem midesini rahatsız edebilir
Umayk Med sudan rahatsız oldu çıkarttı benim aklım şampuanda kaldı ama bebek için üretiliyor onu düşünmüşlerdir değil mi emin olamadım ya
Umayk KUMSAL2020 eşim tutuyordu tam su dökerken aniden elini emmeye başladı anlayamadım hiç kafasını sabunluyordum hemen gerekli müdahaleyi yaptık öksürerek çıkarttıda benim aklım şampuanda kaldı
Umayk tubasd evet baş aşağı yıkıyorum tam su dökerken eşimin elini emmeye başladı o sırada yuttu biran anlayamadım
tubasd Umayk canim benim😍 olabilir boyle seyler nacizane tavsiyem basini cok sık sampuanlamayin her gun yikiyorsaniz 2 3 gunde bir sampuanlasaniz yeterli
Umayk tubasd şuan baya mayıştı uyuyor 2 günde bir yıkıyordum normalde sanırım şampuanı daha az kullanacağım artık
Alpgdd Mustela içeriği en temiz şampuan. Kafasına su dökünce ve baş eğik durumda yuttuğu için sandığınız kadar fazla yutmamıştır. Suyu çıkardıysa şampuan da çıkmıştır. Bol bol emzirin ve kontrol etmeye devam edin.