Newmothers Bebeğim 9 aylık ama acayip iştahsızlık var yani ağzını hiç açmıyor ek gıdaya karşı.. Hep mama içmek istiyor. Umutla kalkıp farklı tariflerde denesem yok O kadar üzülüyorum ki, iştah şurubu kullanan memnun kalan var mı?
Minikimmm Newmothers dişten olabilir mi bizde demir depoları boş olduğu icin yemiyir ve kilo almiyor du
Hsyh Newmothers ilgisini çekecek oyuncaklarla vermeyi deneyin bilemiyorum umarım yardımcı olan çıkar canım
Newmothers Hsyh ay görsen neler yapıyorum yani dışarıdan biri görse deli mi bu der ağzını açsın diye yapmadığım kalmadı.
Hsyh Newmothers umarım düzelir canım çok kötü bir durum peki öncedende öylemiydi 9 aylıkken bizde bu tür iştahsızlık yaşadık
Gamzemira2020 Aynı benim kızım benimki de 7 aylık ama asla ağzını kitliyor resmen neler yapıyorum neler yok
Newmothers Hsyh peki bu gibi durumlarda iştah şurubu kullanı mı uygun mu acaba? Ay kullanan yok mu kimse yorum yapmıyor 🥺🥺
Hsyh Newmothers yani eline verin pankek yapın sebzeleri falan haşlayın omlet vs önüne parçalıyarak koyun kendisi hem oynar hem yer en azından 2 3 parça geçer ağzından hiç yememktense
Hsyh Newmothers iştah şurubu hakkında hiç bilgim yok ben hiç kullanmadım canım o konuda yardımcı olamuyacağım 😥
Newmothers Hsyh anladım camım zaten o şekilde yapıyorum bari öyle yesin diye, iki lokmada yese şükür ediyorum.