Ertugrulunannesii Bebeğim anne sütü alıyor ama mama da kullanıyorum yeterli gelmediği için evolvıa kullandık ancak bebeğim büyüm tuvaletini yaparken zorlandığı için hıpp kullanmak istedim tuvaletinş rahat yapmaya başladı ama tadını sevmedi her gelen bebek küçük hiç büyümemiş diyorlar çok üzülüyorum 😕 siz hangi mamayı kullanıyorsunuz
Deletedmom5151 Ertugrulunannesii bizde hip kullanıyoruz yeni başladık kilo konusuna gelince ilk aptamil kullanıyorduk fazla kilo aldırıyor oda yani bizimkinin kilosunu normalin üstünde dedi doktor
Aybars22 Ertugrulunannesii bende sütüm yetmediği için mama da veriyorum doğduğundan beri Aptamil veriyorum maşallah hiç kabız olmadı günde 2-3 defa kakasını yapiyo kilo alımı da iyi dedi dr. Benimki daha çok boya gidiyo
Nurdankaratas Bende hipp kullandım 6 aya kadar ayda yaklaşık 800-1000 gram arası aldı şimdi ek gıdaya geçtik o yüzden mama vermiyorum
Ertugrulunannesii Aybars22 benimde sütüm yetmiyor ama aptamil kullanmakta da tereddüt ediyorum burda okuduklarım hep gaz yaptığını söyledi
Aybars22 Ertugrulunannesii evet bende okuyorum herkes gaz yaptı kabız yaptı diyo ama maşallah oğluma yapmadi. ben memnunum. Ama her çocuk bir olmuyo. Bizde yapmadı ama sizde yapabilir. Denemeniz lazım