Birhemsireanne__ merhaba kızlar chiccho markasının 4+ aydan ibaren kullanılan yumuşak uclu alıştırma bardağı kullanan varmı su icin siz ne veriyorsnuz kacıncı ayda verdniz ve alıştırma bardağıyla anne sütü içiren oldumu
Melikederinakinnn Birhemsireanne__ 6 aydan sonra aventin alistirma bardagini kullandim 4 ay icin erken diye dusunyorum acikcasi zaten su verilceksede cay kasigiyla verilmeli ki 6 aya kadar anne sutunden su ihtiyacini karsiliyor bebeklermz mama iciyosa da yine cay kasigiyla agizndaki o tat yapsklik hissi gitmesi icin verlyor
Ogretmen34 Birhemsireanne__ ben aldim kızım dört aylık olunca su içerken vermek için sızdırma yapmıyor akitmiyor ancak ağız kısmı içine çöküyor onu düzeltmek zorunda kalıyoruz
Birhemsireanne__ Melikederinakinnn canım biliyorum söylediklerin bilgileri zatwn oglum 5.5 aylık 6.ayda ek gıdaya geçicem o yüzden alıcam
Ozgeeyavuz İçerken herhangi bir sorun oluyor mu boğazına kaçma gibi ? Ben de vereceğim de korkuyorum.
BurakAlp Aventin alıştırma bardağını aldım ama mutlaka kontrollü veriyorum çünkü baya akıtıyor ıslanıyor üstü başı
BurakAlp Birhemsireanne__ 6 aylık ben 5. Ayda almıştım. Cok terleyen bir bebek bebeğim doltor suya baila cok sıvı kaybediyor demişti