Fatosveaselbebek merhaba güzel anneler suan 4 aylık bi oğlum var emziriyorum 5 kg vermem lazım 10 da olur sütümü etkilemeden sizin de yaptığınız diyetler varmi tarcinli kahveyi duydum bugün emzirenler içebiliyor mu bide nasıl yapılıyor
Tugce6767 Fatosveaselbebek canım ben bi ara yapayım dedim o kadr bol olan sütüm kesildi diyeti bıraktım 1 hafta sonra eski haline döndü🙄istersen diyet değilde kalorisi fazla olan şeylerden uzak dur ,ekmek tatlı hamur falan🙄
tardis Fatosveaselbebek yağ yakan karışım diye birşey buldum. Annem göndermiş daha doğrusu. 200 ml laktozsuz süt 1 çay kaşığı türk kahvesi 1 çay kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı ŞEKERSİZ fıstık ezmesi 1 adet muz. Bunları bir güzel blendardan geçirip misss gibi içiyorum. Kahvaltı öğünü için. Henüz bir etkisini görmedim çünkü günün ilerleyen saatlerinde boğazımı tutamıyorum 🙈 zaten birkaç gün oldu. Tadı çok güzel oluyor ama 🤭
Anne_24 İçebiliyo ben içiyorum zararı olmadı 1 tatlı kaşığı kahve 1 çay kaşığı tarçın su koy ocağa sonrada iç kahvenin acısınıda alıyo
Fatosveaselbebek Anne_24 çok tesekkurler hemen denicem faydası varmi acaba soyle diyim size ben tüp mide ameliyatliyim 120 kgdan 61 e düştüm ama üst üste iki doğum snr si suan 72 kg oldum çok yemiyorum ama tatlı çok istiyor canim aksama kadar canim hiç bisey cekmiyor aksam illa yiyorum
Anne_24 Fatosveaselbebek tarçınlı süt iç tarçın gerçekten tatlı ihtiyacını ve açlığı bastırıyo bol bol su iç bide he ben illa tatlı istiyorum diyosan muzun üzerine kakao serp onu ye ama çok geç saatte yapma 8den önce
Fatosveaselbebek Tugce6767 bende o şekilde istiyorum çünkü sutumun azalmasını istemiyorum aç kalamam iki çocuğum var ve ikisinin de bana ihtiyacı var öyle sekerim felan düşerse yapamam mesela su karışımı yaptım hem kilo verdim hem sütüme zarar olmadı gibi yazı istiyorum sütümü etikileyen karisimlar
Fatosveaselbebek Tugce6767 tarçınlı kahve mi ictini ne yaptınız siz ben aç kalamam da zaten az az ve sık sık yiyorum ama maalesef emzirdiğini icin gecede yiyorum ama çok az yiyorum bol su içiyorum gece boyunca 1 buçuk litre içiyorum sabaha kadar
Tugce6767 Fatosveaselbebek yok canım içmedim öyle bir şey,detox diyetiydi benimki bol bol yeşil çay ve sıfır ekmek hamur falan😂kilo verdim ama sütüm baya azaldı o ara,şimdi verdiğimi gerialdım😂eziyeti çektiğime değseydi 😂😂🤭