Slm anneler oğlum 13 aylık 15 haftalık hamileyim sütten kestim gerçi daha doğrusu kendisi bıraktı ama katı gıda çok yemediği için zor oldu birazda olsa alıştık oğlum biberon ve emzik kullanmıyor emziğide biberonuda 6 aylıkken bıraktı kendiliğinden devam sütü aldım gece uyanınca içmesi için ama ne yaptıysam içmiyordu ve biberon kullanamıyor bu yüzden gece çok sık uyanıyor ne vereceğimi bilmiyorum nasıl alıştırabilirim biberona yada gece ne yedirebilirim uyumadan önce karnını doyururum ama bence alışkanlık olmuş gece uyanması e haliyle uyanınca bişeyler yemek istiyor sabahta erken uyanıyor o zamanda ne vereceğimi bilmiyorum sizler ne yapıyorsunuz ne veriyorsunuz bana da yardımcı oluyor olurmusunuz artık uykusuzluktan ölecem bayıldım bayılacam eşim bile az önce gözlerin düşmüş dedi çünkü çok Yorgun’um hem hamilelik bende uykusuzluk ve yorgunluk üst üste geliyor eşim yardım ediyor çocuk konusunda ama sadece ağladığında kucağına alıyor susması için yada dışarı çıkarıyor çok yoruldum çok halsizim öyleki 2 ci bebeğimi düşünüyorum şimdiden ne yapacam diye ağlıyorum hep😞😞