ElifAda2508 5 buçuk aylık olcak kızım. 1 buçuk ay olcak ek olarak sma mamaya geçtik. Malesef 5 günde 6 günde bir kaka yapıyordu. Bı sefer 8 gün oldu ama bir huysuzluk ta yok ptesi doktora götürcem sizce sıkıntılı bir durum mu ? Klasik her şeyi yaptım bu arada 😩
Sevimnaz ElifAda2508 sabunu fitil şekline getirip zeytinyağına bulayıp poposunu uyarabilirsin ilk 3 ay yapmadığı zamanlar oyle yaptik üstüne banyo yapınca cok rahat uyuyordu
GamzeNazli35 Sevimnaz lütfen dalga geçmiş ol. Hangi mantıkla çocuğun makatına içinde asit olan sabunu sokmayı tavsiye ediyorsun ?
ElifAda2508 GamzeNazli35 Benim çevremde de diyen oldu büyüklerden ama cesaret edemedim o ü yapmaya düşünmüyorum ptesi dr a götürcez bakalım.
ElifAda2508 Ogretmen34 Yaa. 8. Gün bizim ama huzursuzluk ıkınma falan yok. Acaba kakası mı yok anlamadım
ElifAda2508 Ogretmen34 Hayır 10 güne kadar normal dedikleri için bi müdahale yapmıyorlar. Ptesi götürcez yapmazsa 😣
Ogretmen34 ElifAda2508 evet bende doktoruma sormuştum üç gündür yapmıyor diye on güne kadar normal demişti bende çok şaşırmıştım bebekler bizim gibi değil mis
ElifAda2508 merveirmakkkk ilk gün bir çay kaşığı verdim. Daha sonra ki gün tatlı kaşığı ama tam dolu değildi. Yine çay kaşığı gibi sayılır.