Civcivimm_ Merhaba güzel anneler 6 gündür doğum yapmış taze bir anneyim 🤗 ilk gebeliğim bebeğimin bakımı ve beslenmesi icin nelere dikkat etmem 🤔
SedaMeyra Civcivimm_ merhaba ,gozunuzaydin bebeginizi hayirla büyütün insallah. Yenidoğan anneyi ister sürekli 4. Trimesteri yasadiigni düşünün. Bol bol ten tene temas hem onun yeni dunyasina alismasina yardımcı hem de anne bebek guvenli baglanma icin gerekli. Emzirme yönünden kendinize bebeginize sutunuze güvenin bol su için bebeğinizi sevin koklayin beyne sinyal gidip sut üretecektir. Uyku düzeni için de gece uykulari icin dus masaj b3z değişimi pijama giyimi iyi geceler öpücüğü verebilirsiniz. Ben gurbette tek oldugum icin yenidogandanitibaren kızımı kanguruyla giyip ev icinde bile oyle dolaştım t um islerimi oyle yaptım. 💐
Cinarrr Civcivimm_ booool boool ten teması bol bol koklayiiip ooohh iyiki dogurmuusummm kiiimiiiinnn çocuğu buu ? Aa benimmis. Diyeceksin mutlu olacaksın mutlu edeceksin 😃 sağlıkla büyüsün
Daphnemom Ciltleri çok hassas ve çabuk kuruyor düzenli nemlendirin masaj yapmak rahatlatıyor hem de, 2 saatte bi beslemelisiniz uyusa bile. Beslemeden önce kıyafetlerini gevşetmek ve altını temizlemek uyanmasına yardımcı olacaktır 🙂 bol bol ten teması kurun 🥰
Civcivimm_ SedaMeyra banyo yapımı kac günde olmalı suan daha göbek kordonu düşmedi diye banyo yaptırmadik
Daphnemom Civcivimm_ temizledikten sonra losyonla nemlendirin 🙂 göbeği düştükten sonra hava soğuksa günaşırı havalar ısınınca günlük yıkayabilirsiniz
SedaMeyra Civcivimm_ göbeği düşmeden hastanede doğduktan 1 gun sonra yikamisti hemşire gobegini iyo kurulamisti. Siz gobegi düşünce 1 gjn drup 1 gun yıkayabilirsiniz tabi ev isiniz nasil ona göre. Ne ile ısınıyorsunuz. Kalorifer varsa biraz isiyi yukseltip banyosunu yaptirirsijiz gun aşırı banyo yaptirmadan da masaj yapip yeni bez pijama giydirip rutin oluşturabilirsiniz. Benim kizimda aralik kış bebeği 40 ciktiktan sonra her gun banyo yaptırdım ben masja sonra yatiriyrodum