Gulcin2934 Merhabalar kızlar, gebe kalmadan önce hormon testinde prolaktin yüksekliği olan var mıydı aranızda. Nasıl bi yol izlediniz bi yakınımda yükske çıkmış ama çok üzgün üzülüyor ağlıyor sürekli. Bu durumu yaşayıp gebe kalanınız var mı
assd15 Gulcin2934 benimde daha önce olmuştu 3 ay adet olmadım diye gittim doktor bi ilaç verdi oldum hemen sabahına.Üzülmesin tedavisi olan bisey sonuçta
Nefesim-21 Gulcin2934 benimde yüksekti göğsümden süt de geliyordu doktora gittim dostinex verdi kullanıyodum düşüyordu braıktıgım zaman tekrar yükseliyordu.. bende baya kafama takmıştım ama evlendikten 9 ay sonra hamile kaldım 🙏🙏 doktora gitsin ilaçlarını içsin Allah verince veriyor zaten
caglaanalan Gulcin2934 Bende de yüksekti dostinex kullandım keten tohumunu yoğurtla karıştırıp yedim çörek otunuda öyle yaptım düştü çok şükür. Şimdi bebişimm 4 aylık 😇
Gulcin2934 Zakire yaa çok seviniyorum gerçekten yorumlarınıza sizin şikayetinizde gebe kalamamak mıydı Zakire
Gulcin2934 assd15 o 6 aydır gebe kalamadığı İçin üzülüyor birde kısırlık riski filan olunca üzüldü. Adeti düzenli ama göğsünden süt geliyor ve gebelik olmuyo
Humeyra25 Benim 100 un uzeeındeydı tam umıdı kesmısken hamıle haberini aldım oglum su an 12 gunluk oldu bile cok sukur ☺️🙏
Gulcin2934 Humeyra25 Gerçekten mi maşallah. Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Onun 38 lerde. Ama çok korkuyo birde 6 aydır denedikleri için daha yeni öğrendiler çok üzgün tedaviye ne kadar sürede cevap veriyor acaba ya da siz ilaç kullanarak mı gebe kaldınız
Gulcin2934 Humeyra25 doktor önemsememiş bir folikasit vermiş ama başka bi doktora mesaj yazınca önemli bi durum olduğunu öğrendi randevu da çok geç vakite var şuan kendi kendine üzülüyor sürekli sizin şikayetiniz hangisiydi
Humeyra25 Gulcin2934 ben düğüne 2 gun kala öğrendim tedaviye basladık. Sureklı arttı hıc dusmedı en son hipofiz benzinde ıyı huylu tumor oldugunu soylendı doktor onun degerler etkilediğini soyledı mr ıstedı cekılmedım 2 gun sonra oyle sine test yaptım ve hamıle oldugumu ogrendım
Zakire Gulcin2934 doktorum hamile olamayabilirsin demisti endokrinoloji uzmani ama ben 3 ay sonra hamile oldugumu ogrendim hemen
Cihangirim Ben de hamile kalmadan önce sağlık ocağında yaptırdığım rutin kan tahlilinde prolaktin hormonunun yüksek olduğunu öğrenmiştim 38 civarındaydı. Bebek düşündüğümüz için bakmıştı aile hekimi hormon değerlerine sonrasında takip edelim dedi kadın doğuma yönlendirecekti ki bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Ben de İnternetten okuduğum da hamile kalmaya engel olduğunu görünce çok üzülmüştüm. Ama prolaktin için tedaviye gerek kalmadan nasip oldu. Sıkmasın canını Rabbim yardımcısı olsun.
Gulcin2934 Cihangirim sağlıkla büyütün. İnşallah bizim içinde öyle olur bizde internetten filan baktıkça içimizde bi şüphe üzüntü oluşuyor engel olamıyoruz ama tedaviye cevap verebilen bi değermiş en azından. İnşallah bi sorun olmaz teşekkür ederizzz
Gulcin2934 Nefesim-21 gebelikte veya gebelikten sonra devam ediyor mu. Sevindim çok şükür evet Rabbim nasip edince ediyor ama işte hastalığında engel olma riskini düşündükçe içimize Sıkıntı giriyo 😔
Gulcin2934 caglaanalan Allah bağışlasın. Çok sevindim ya mesajları gördükçe içiniz açıldı vallahi. İnsan ister istemez böyle kafasına takıyo üzülüyo. Şu pandemi dolayısıyla randevular zaten dolu bilgi alamayınca daha da içimizde kuşku oluyo teşekkür ederim 🙏
TiniminiKayra Gulcin2934 benim yuksekti ilacli beyin emari fln cektrdim temiz cikti ilac kullandim dustu
Morlahana En yüksek benim ki sanırım .214 du acil emar istediler beynim de kitle olabilirmiş prolaktin hormonunu baskılayan . Hemen emar çekildi hiç bir sorun yoktu ilacı kullandım 3 ay sonra hamileydim hamdolsun .
Mom042 Gulcin2934 benikde yuksekti 7 ay ugrastik olmadi ben emzirmeden kestikten sonra surekli gogsumden sut geldi 10 ay gecmesine ragmen giguslerimden gekiyodu doktor dostinex verdi obur ayi hamile kaldim ama ben adacayida ictim bu suede yesil mercimek incir tuketmedeim bunlar yukseltiyodu endiselenmesin couzmu olan bisey bu ilaci icince insallah hayirli haber alacak
Gulcin2934 Mom042 İkinci gebelik istediğinizde başınıza geldi sanırım. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur içimiz rahatlıyor gebelik yorumlarınızı okudukça ama yinede içimizdeki vesvese huzursuzluk geçmiyo. İnşallah hayırlısı ile bizde güzle haberler alırız