Gazmelioglus Kızlar benim 3 aylık bebegim War we bütün gün yatırmasam yatmiyo bana fitil al dediler sizce ne yapmalıyım
Pitpitbebe Gazmelioglus uyumuyorsa kanguru öneririm süper uyutuyor bu arada. Ebebekten ya da trendyoldan uygun fiyatlı bakın ben onunla çok rahatladım. Anne kokusu ile uyuyor yapacak birşey yok ya ayakta sallamaya alışacak ya böyle yeterki uyusun büyüsün bebiş
serhattt Fıtıl bende aldım uyku vs yapmıyor sadce guclu bır agrı kesıcı ve cok zararlıymıs pskolojık olarakta bebeklere ıyı degılmıs kullanmıyorum o yuzden ama bır duzenı yoktur o yuzden uyumaz gece yatan cocuk gunduzde yatar aynı sekılde
Gazmelioglus serhattt gece saat başı uyaniyor zaten gündüzleri de uyumuyo ben sallamicam dedim ama maalesef saliyorm ayaklarımda bütün gün
Pitpitbebe Gazmelioglus ya yapmayın lütfen sen hayatında uykun gelsin diye ağrı kesici içtin mi hem de fitil. Fitilin kendi başına bile psikolojik sıkıntısı var bir de küçücük çocuğa ağrı kesici vermeyi düşünmeyin gerçekten ağrısı ateşi yoksa. Onun karaciğeri ne ki.
serhattt Gazmelioglus bır cocuk açsa uyumaz gazı varsa uyumaz sıcak sa soguksa uyumaz bır yerı agrır uyumaz bunları goz onunde bulundurdunuz mu uykuyu sevmeyen cocuk dıye bırsey yok yolunda gıtmeyen bırsey varkı uyumuyor
Digdem_ Bizimde öyleydi dr alerjiden şüphelendi kanlı kaka yapınca netleşti hiç uyumazdı sürekli sallamacaydı süt ürünlerini tüketmeyi kestik şuan uykusu gayet iyi daha kokay dalıyor uykuya bunuda bence gözönünde bulundurup doktorunuza danışın derim