Ahsenolgun Merhaba arkadaşlar 1 ay 25 günlük bir bebeğim var. Bazen kakasını çok yapınca zıbınına geçiyor . Siveno marka bebek deterjanı kullanıyorum çıkartmıyor. Hangi kıyafetine bulaştıysa sarı leke kalıyor. Sizler nasıl çıkartıyorsunuz? Leke çıkarıcıları var e bebekte kullanan oldu mu ya da önereceğiniz bir deterjan ya da leke çıkartıcı varsa yazar mısınız?
Adeviyee Ahsenolgun duru granül matik kullanıyorum çıkarıyor hiç leke kalmıyor ben de baby me nin sıvı deterjanını almıştım hiç çıkartmadı
YABANGULUM Ahsenolgun ben de aynı sorunu yaşıyorum. e bebekten baby me leke çıkarıcı almıştım ama pek faydasını görmedim ama kullanıp memnun olanlar var.
1ipekgibi- Ahsenolgun e bebekteki leke çıkarıcıyı kullanıyorum.memnunum makinaya atmadan önce lekeye sıkıp çitiliyorum.daha inatçı lekeler varsa beyaz kalıp sabunla yıkıyorum makinaya atıyorum.annem öyle yaparmış biz küçükken☺️
Birdunyagezegen Ahsenolgun hiç bir şeyle uğraşma bencee. Evinde şimdi normal tursil vardır veya sabun. Gitt o lekeli yere tursil dök ve iyice citile. Sonra biraz daha çok emdir ve onu suda beklet 1bucuk saat kadar sonra elinle yıka. Makinaya bile gerek kalmaz
Ahsenolgun Adeviyee YABANGULUM 1ipekgibi- iamthed nazatamina Cigdem-609 Birdunyagezegen Beyya06 arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Dediklerinizi deneyeceğim
iamthed Ebebeğin leke çıkarıcısı harika, yıkamadan önce lekeli yeri ıslatıp sıkıyorum. Beyaz kıyafetlerindeki karadut lekeleri bile çıkıyor. Ama kaka lekelerini bulaşık deterjanıyla da çıkarabilirsin
Cigdem-609 Baby me leke çıkarıcı kullanıyorum ama daha kirlenir kirlenmez sıkmak gerekiyor.Bekleyen kirliden çıkmıyor ben bu şekilde kullanıyorum.Granül sabunda etkili fakat çok köpürüyor makineye zamanla zarar verecektir diye düşünüyorum
Beyya06 Bende bekleyeyim koslanın leke çıkarıcısını aldım şimdilik onu kullanıyorum. Canım sende kaka lekesi için bulaşık deterjanını kullanabilirsin, kızım 3 aylık olana kadar hep sırtına kadar kaka yaptı bulaşık deterjanı kullandım ben
Birdunyagezegen Ahsenolgun dediğim seyle ben sırtına kadar atmış kaka lekelerini temizliyorum. Ek gidadadyiz yediği içtiği bulaşıyor leke kalıyor onları temizliyorum. Dene bence 😊