tospikannesii ebrugnd ilk defa duydum hemen araştırdım şimdi 🙄 virüs çeşidiymiş genelde okul çağında çocuklarda (5- 15) görülürmüş, yüzde kızarıklık döküntü olurmuş 🙄 ilginçbilmediğimiz ne kadar hastalık var 😒 çocuğunuz da mı var 😟
Nas1985 ebrugnd resim atabilirmisin canim benim oglumunda öyle doktorumuz bebeklerde siklikla gözüküyor dedi krem verdi suruyoruz geciyo tekrar cikiyo kendi kendine gecer dedi doktor
ebrugnd Dün gece oglumun yanakları hafif kızarmış gibiydi sabah kalktığımızda baya kızarıktı internetten araştırdım çocukların yüzlerinde oluşan kızarıklık falan diye bu çıktı ateş falan da olabilir yazıyo oğlum 1 hafta önce falan baya ateşlenmişti boğazları falan kızarmıştı bunla alkası yok diye düşnüyorum ama acil bir durum mu değil mi ne yapcam bilemedim
ebrugnd tospikannesii evet yanakları kızarık kızarık oldu ve başka bişey olabilirmi bilmiyorum ama çok hafifte bacaklarında küçük sivilce gibi pütürler var
tospikannesii ebrugnd kaç yaşında çocuğunuz, sıcaktan falan olmuş olabilir mi acaba? İnternetten bakmayın, baş ağrısı yazsan kansere kadar götürüyor, doktoruna mesaj atın olmazsa
Yesmmrt Kuzum aynı sorub bendede var yanakları bölge kıpkırmızı demi sonradan alerji çıktı bizim dikkat et vencd biraz yedirdiklerine
MISRA2021 ebrugnd benim bebeğimin de yüzü öyle oldu isilik gibi kırmızı kırmızı odası sıcak sıcaktan oluyor bir de bebe yağı yüzüne de sür demişti başka doktor. cildi kuru diye.ondan sonra oldu dedim doktora gittim. o da vücut losyonu ile krem sür bebe yağı sürme yüzüne dedi bebe yağını bırakınca azaldı cidden
symctrgl Benim bebeğinin yüzü sırtı kaşları isilek gibi kızarıktı sırtı pul pul döküyordu birde ateşi de olmuştu. Dr sadece mustela nemlendirici verdi sırtı ütülenmiş gibi gerik gerikti şimdi hiç bişey yok hafif kaşları kırmızı. Yani çok elde geziyor benim kızım ondan dolayı cildi de çok kuru
Zuzuuu ebrugnd Beyaz tenli mi? Benim kızımda da oluyor vu mevsimlerde nemlendiriyoruz sürekli kötü bir şey değil İnternete bakmayın 🤷♀️