esleminannesi2 Kızlar 1 buçuk aylık kızım var mama veriyorum ve bu yüzden de su veriyorum ama su sürekli genzine kaçıyor beni korkutuyor az az veriyorum üstelik sizde de oluyor mu
birboncukannesiiii esleminannesi2 benim ki tükmüğünü bile kaçırıyo :) dr a sordum, olabilir dikkat ediceksin dedi😂 sende dikkat edicen 😅
Asliiiiiiiiii esleminannesi2 zamanla alışacak inşallah annesi biraz sabır su an alışma aşamasında herşeyi yeni yeni öğreniyor düzene girer dikkati tedbiri elden bırakma ama çok endişeleneceğin bi durum değil bizde yaşıyoruz ara ara
Asliiiiiiiiii esleminannesi2 yok yok o kadar endişe etme Allahın izni ile hi şey olmaz sakin kalmaya çalış bak su an yolun başındayız karşımıza çıkan ufak sorunda böyle olmamalıyız
Ysfefennannesi esleminannesi2 canım senin bebeğin daha çok küçük su da zorlanır zaten mamayı yaparken suyla yapıyoruz o yüzden gerek kalmıyor ben bi doktordan duymuştum bunu ve gerçekten haklı bi de benim oğlum birbuçuk yaşında halen su içerken boğazın da kalıyor bence sadece mama ver su verme
esleminannesi2 Ysfefennannesi yaaa mantıklı aslında gerçekten suyu çok zor yutuyor ya korkutuyor beni 😣
Ysfefennannesi esleminannesi2 istersen YouTubeden de araştırabilirsin ben zaten doktoruma da sordum üç aylıktan sonra da verebilirsin
esleminannesi2 Asliiiiiiiiii çok teşekkür ederim panik olmamaya çalışıcam evet daha uzunca yolumuz var Allah izin verirse hepimiz sağlıcakla büyütelim inşallah 🙏🏻🌸
EslemDilan esleminannesi2 çay kaşığı ile vermelisin biberondan veriyorsan su akışı hızlı geliyor olabilir