Aezgi Nemdenmi bimiyorum ama 47 günlük oğlum var peteklere su koyuyorum burnuna damla yapıyorum gene hep burnu tıkalı hırıltılı nefes alıyo napcağımı sasırdım 😢 önerileriniz neler lütfen yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var
Nil614kara Aezgi Üstte kalsın bizde yaşıyoruz aynı sorunu serum fizyolojikle cekiyorum sprey sıkıp siliyorum ama gece burun tıkanıklığından uyyamıyo soğanda koydum ama yook yook bende burda bekliyim 🙄
minnosum25 Aezgi cold mix diye burun açıcı bir damla varms burda bir anne demişti bebeği için bir beze damlatıp biraz uzağa koymuş kokusu keskinmiş cnkü oldukça etki etmiş deneyin bi isterseniz belki etkisi olur
Olric11 Aezgi bunun için eğitim ve araştırmaya götürdüm bir türlü geçmiyordu doktorlar tüylü şeyler halılar benye olmayan battaniyeler bizde alerji yapıyormuş evde halı bulundurma dedi serum fizyolojik okyanus suyuna devam et dedi bebeklerde normal dedi
Omus35 Aezgi benimde bebeğim 2 aylık aynı sıkıntıyı bende yaşadım sterimar sprey verdi doktor deniz suyu zaten onu sıkıyorum genzine kadar çok güzel açıyor ve rahatlıyor bizimkindede hırıltı fln vardı geçti🥰
Nil614kara Aezgi Evet ne soğan işe yaradı ne sprey ne serum fizyolojik ne de coldmix anlamadım hırıl hırıl edip duruyo burnnda bişey yok blyrm cnkü temizliyorum ama nemdem oluyor heralde evimiz kaloriferli yatttığı odanın peteginide kapattım ben ama hala aynı
minnosum25 Aezgi ne demek bide peteklere konulan beyaz kaplar var yada su koyun üzerine sabaha kadar oda nemli kalsn kuruluktanda burnu tıkanabilir
Aezgi Olric11 bana doktor sadece serum fizyolojik dedi peteklerden dolayı normal baska birseye gerek yok dedi napcağımı sasırdım kalitesiz uyuyor bölünüyor uykusu hep
Tubameric Benimde 47 günlük oğlum var aynı şekilde burnu tıkalı ve hırıltı var ben şırınga ile temizliyorum baya azaldı doktor söylemişti şırınga yöntemi daha etkili olur diye
Olric11 Aezgi malesef uyanıyorlar. Bebeklerin bildiğimiz gibi burun içi hava delikleri küçük geceleri tetikdeyim nefes alıyor mu nasıl bende şaşırdım
Nil614kara Aezgi Benim kızım büyüdü tabi bu arada 21 aylık geçen sene hiç böyle bi sorunumuz yoktu bu sene hep tıkalı burnu anlamadım gitti
Gzmeyllkrgz Aezgi bizde 25 günlüğüz bizimde aynı sorunlar vardı doktor buhar makinesi ve peteklere su önerdi e bebekten hemen aldık ve 5 gündür hiç birşey kalmadı geçti ve burnunu sürekli serum sıkıp temizliyoruz
Gzmeyllkrgz Aezgi evet baya etkili oldu ya geçti şükür o kdr hırıltı felan vardı ki boğazında burnunda wewell aldık 215 TL idi dijital kendin ayarlıyrosun odanın ısısında göre lkendi otomatk çalısıyor duruyor tavsiye ederim.