B3238 Merhaba sevgili anneler Hamileyken saçlarım çok güzel toparlanmisti dökülmesi durmuştu neredeyse. Seviniyordum ama su an bebegim 4 aylik ve aşırı dökülüyor saçım. Bir çözüm ya da öneriniz var mı:(
ilahiyatci_Mom B3238 bu dört ayda ne var bilmiyorum atagı da bitmiyor bitmediği gibi ilkkez saçlarda bu zamanda dökülüyor benmde doğumdan bu yana cok az rutin dökülmelerm vardı suan bebeğimi emzirirken dahi üzerine düşüyor toplu oldugu halde
ikizlerinannesi2985 B3238 yaa hamileyken o kadar güzel gürleşmişti ki. 3 ay önce doğum yaptım hiç dökülme olmadı, dedim belki benimki dökülmez, sevindim ama son 1 haftadır bir dökülüyor Allahım durduramıyorum😢 saçımı kestireyim diyorum, acaba durdurur mu😬
Gursazme Bizde 5 ayligiz acayip dokuluyo biktim supurmekten sampuan aldm bioblas oda pek etki etmedi sanki yeni kullaniyorum
Annesioglusu MervosP sağlıkla büyüsün kuzunuz 🙏😇 Ankaradasınız galiba normal doğum yaptıysanız aynı hastane bile olabilir o saatler de sanki normal doğum vardı sesler geliyordu hemşire demişti 😊