Cinarinannesi00 Selam kızlar ya bebeğimin amigurimi oyuncaklarını temizlemek istiyorum ama nasıl yapcam bilemedim böyle dümdüz yıkasam bir sorun olur mu 😊 sizler nasıl yapıyorsunuz amigurimi oyuncak temizliğini var mı bir öneriniz?😊
Ipekkiz Cinarinannesi00 beyaz sabunlu bezle siliyorum sonra durulama suyu hazırlayıp siliyorum direk makineye atmadım bozulursa diye
Deletedmom_36 Cinarinannesi00 ben 2 haftada bir atiyorum makineye yarim saatlik programda yikaniyor hicte birsey olmadi🤷🏻♀️Hatta bazen 2 gun once yikanmis bebegine yemek yediriyor guya kizim bebek yine pisleniyoryani 2 gun sonrabidaha yikiyorum tertemiz duruyorlar ayrica omurluk degil bunlar yipransada acimam☺️
Cinarinannesi00 Deletedmom_36 teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun aslında yıpranmasında değilim de işte hijyenik olmasıydı derdim 😊
Ipekkiz Deletedmom_36 ben de deneyeceğim ya cesaretlendim şu an gözleri falan düşer diye korkuyordum 😃
Deletedmom_36 Ipekkiz valla gozler yapiskanlimi dikismi bilmiyorum ama dusmedi bugune kadar😅hatta bazen 1 saatlik programda yikaniyorlar bende biraz malimin kiymetini bilmem🙈hic acimiyorum boyle seylere
Deletedmom_36 Taze1mom kurutma mak yok malesef☺️Aksamdan yikayim petegin uzerine birakiyorum sabaha kurumus oluyor☺️☺️
elifiii Cinarinannesi00 ben makinede hassas programda 30 derecede yıkıyorum, sıkma devrini de düsürüyorum. Dolgu malzemesine göre yol izleyebilirsiniz. İçi pamuk mu elyaf mı ona göre. Ama yıkanması iyi oluyor.