AmazonMom Bu gibi haberlerin hiç bitmemesi çok canımı sıkıyor birde şu psikopat anne olayı 😡 kalbim ağrıyor haberleri izlerken izlemesen bi dert izlesen iki 🙄 lanet olsun böyle insan demek zorunda kaldığımız yaratıklara
busrasilra14 AmazonMom ah canım valla bitmicek bunlar kadinlarda ya dayaga olume tamam dicek yada oldurcek 🤷🏻♀️🥺 gercekten gordukce sinirlerim bozuluyor
AmazonMom melisaninannesi kocasından her gün iskence dayak çekiyor dayanamayıp kocasını öldürüyor hapse girince ona nasulsın diyorlar oda 27 gündür dayak yemiyorum diyor 😔
Umutum1 melisaninannesi yanlış hatırlamıyorsam eşi sürekli şiddet uyguluyor bayıltana kadar hatta çoçuğunun gözünün önünde. En son yine bilincini kaybedene kadar şiddet uyguluyor ve tecavüz ediyor banyoya götürüp soğuk su tutuyor. Daha sonra bir yere kadar gidiyor kocası o gelincede silahla vuruyor ve polisleri arıyor. Elleri kelepçeliymiş bide.
AmazonMom busrasilra14 eldende bişey gelmiyor birazda kadınlar öldürsün erkekleri belki dayakçı olan heriflere ya karımda beni öldürürse diye korku gelir