18KasimAli Canım anneler 0-3 ay olarak hm zara lcwden alışveriş yaptım şimdi hepsi küçüldü 3-6 ay olarak alışveriş yapayim dedim her şey çok pahalı zaten kısa süreli giyiyorlar önereceğiniz uygun site var mı ☺️
balporsuguu 18KasimAli canim en uygun ve guzelleri yine lcw de var.Ama hm kalitesi diyede birsy var indirim takip edip hm den aliyorum genelde
Flamingom 18KasimAli zara indirimlerinden hep seneye stok yaparım. Hm gap indirimlerini kovalarım. O aylarda chicco ve carters aldım hep
Analist balporsuguu hm de çoklu paketlerde 3lü tulumlar var ya bebem küçükken onlardan almıştım çok memnun kaldım şimdi büyük bedenini istiyorum ama onlar hiç hiç indirime girmiyor 129 lira olan denk geldiniz mi hiç hep takip ediyorum ama olmuyor sanki
balporsuguu Analist gecenlerde dusmustu canim magazalarda da oluyor gidebilirsen.Ben 2 gun once magazadan alt ust takimlar aldim 50 liraya.
Flamingom 18KasimAli ben bu indirimden hiç bişey almadım. Kasım indirimi cok güzeldi. 3-4 yas beden kalmadı Hep küçük ay şuan