ecemm-6161 Mom24 döner canım sen dikkat et koltuğa falan bırakma 😊 benimki dönüyor kalkmaya çalışıyor 😂🤦🏼♀️3 aylık
Mom24 ecemm-6161 3 aylikken koltuktan kaydı düştü zaten tövbe bidaha koymadim benimki de bayandır kalkmaya çalışıyor ama dana dönmedi
Btl-aybar Mom24 Bizim kide öyleydi 4 aylıkken başlamıştı 5. Ayına girdi şimdi sağlı sollu dönüyo 6 aylık olduk şimdi de
ecemm-6161 Mom24 aman KUZum geçmiş olsun dikkat et 😊 bebeklerin işine hiç belli olmuyor her yerde dönebiliyorlar valla
Newmamaandlove Mom24 canım normal benimki 5. Ayında dönmeye başladı sen teşvik edici şeyler yap yardımcı ol
Newmamaandlove Mom24 sagı Mom24 sağına soluna onu dönmeye teşvik edicek şeyler koy ınstagramda bi sayfa var babycollegetr diye geçenlerde dönmeye çalışan bebeğe annesi nasıl döneceğini öğretiyordu ona bi bak bende öyle yaptım çünkü
Girlpower Mom24 dönmek derken düz yatırıp yan dönmesi mi acaba? Benim bebeğim 2 haftalıktan beri yan dönüyor düz bırakıyorum yan dönüyor yan bırakıyorum düz dönüyor şu an 4 haftalığız yazılanlara baktım 3-4-5 aylarda başlamış kafam karıştı normal mi acaba?