Elaseda Merhaba tecrübeli anneler kızım 4+26 günlğk sadece formül mamayla besleniyor ek gıdaya ne zaman geçmeliyiz kimi kimi doktor 4 diyor kimi doktor 6 ayda riyor siz ne zaman geçtiniz yardım edin bana kafama çok karışık
Eesay Elaseda takipli doktorunuza mutlaka danışın. Ama kilosu normalse başlatmıyotlar. Benim oğlumda formül süt içiyordu. Kilo- boy normal gittiği için doktor tavsiyeyle 6. Aya kadar bekledik.
Cansumommy Elaseda bizde sadece mama alıyorduk. 5 ay 10 günlükken tadımlara başladık. sizde tam 6 yı beklemeyin bence. yine de kendi kararınız. 🍀
Elaseda Eesay benim kızımda kilo boy normal dokturumuz 6 ayda başlaya bilirsin dedi sadece tadım olarak başlasamm mı onu bilemedim
Nazlberenn 4.5 aylıkken doktora gittigmzde sadece mama aldığı için başlayabilirsin dedi. Tadimlara erken başladık yani
Eesay Elaseda bazen ek gıda uğruna daha fena oluyor bebişler hazmedemedikleri için. Az kalmış zaten. Ya doktorunuza danışın ya da bekleyin derim🌸 Her bebek bambaşka, başla diyenleri çok dinlemeyin doktordan duymadıktan sonra😍🌸🌸