NNF19 Bebeğim 4 aylık olcak, 3.ayın başından beri sürekli kendini ileri atıyor biri ellerini tutunca hemen kalkıyor oturuyor hemde hiç yardım olmadan 🤷🏾♀️ Oturmak istiyor anlıyorum ama erken mi ne yapmalıyım bilmiyorum
ErkekkAnnesii NNF19 4.5 aylıkken destekle oturtmaya başlamıştım doktorumuz 4. Ayda oturtabilirsin demişti doktorunuza sorun sizde ama 4. Ayda destekle oturtulabiliyor kısa kısa
Ecrinbzkrt NNF19 canım bazı bebekler yapısal gerekıyo oturmaya hazır oldugunu hısseder benım bebegımde öleydın 3.ayda sanıyelık oturmalar yapmak ıstıyordu 4.ayın ortalarında desteklı oturmaya baslamıstı hep kendı oturmak ıstıyordu
mnnakanne NNF19 4 aylıkken destekli oturtmaya başladım mama sandalyesinde bile oturuyodu😂 şimdi 7. Ayımızın içindeyiz yaklaşık 1 aydır desteksiz oturuyo😍
Adeviyee NNF19 aynen aynen benim bebeğim bu 😂 14 ünde dört aylık olacak elimi tutunca hemen kalkıyor oturmaya ana kucağına koyuyorum sırtını yaslamıyor oturmak için yastığa koyuyorum oturup öne doğru düşünür bile ben dört aylık olsun oturtacağım az az
rukisbahri NNF19 aynı durum bizde de var. Annemde 6. ayını geçtikten sonra oturt kalçası geniş olur diyor 😐 kucağıma alınca oturuyor hemen ellerinden tutup kaldırınca oturuyor. 3 aylıkken başladı babası amcası hep kucağında oturtuyor. Kalça cikikligi olur diye korkuyorum ben. Hiç doktora da sormadım.
Adeviyee rukisbahri oturmaktan kaynaklı kalça çıkıklığı olmaz diye biliyorum bacakları birleştirmeden bez değiştirirken birleştirip havaya kaldırmaktan oluyor ben sormamıştım ama kuzenime kalça çıkıklığı muayenesine gidince bir sorun yok oturtabilirsin demişti