momcan 6 aylık olacak kızım var, gece uyurken üstünü çok açıyor kapatırken de uyanıyor . Ona uygun bi uyku tulumu arıyorum ama hiç anlamıyorum bu tog değerinden falan. Var mı bu aylarda bizim gibi olup kullanan nelere dikkat edip nelerden memnun kaldınız
esmirna16 momcan Benim bebegim 3 aylık. LCWden aldım. 2.8 togluk. Çok memnun kaldım ama bu hafta havalar güzel gitti onu kullanmadim çok terledi içinde atlet olmasına ragmen.
defnesmomm momcan lcw den almıştım ben kış başlamadan önce. Tog değeri ile ilgili bir tablo var etiket üzerinde, oda sıcaklığı kaç derece ise kaç tog almanız gerektiği be tulumu içine ne giydirilmesi gerektiğini gösteriyor. Lcw tog değeri filan yazınca Google a görseli çıkıyor. Fikir almak için bakabilirsiniz 🌸
ErkekkAnnesii momcan evinizin ısı değerine göre alın ve ona göre içine giydiriyorsunuz yada giydirmiyorsunuz aldığınız zaman uyku tulumunun üzerinde tog değerleri var zaten ona göre alırsınız
Burcfe Benim ikizlerim de 11 aylık. Ben de oğluma istiyorum. Battaniyeye dolanmış şekilde uyanıyo sürekli. Bekleyeyim şuracıkta 😐
momcan Burcfe bizim ki onu bile kabul etmiyor bi kalkıyorum teperek üstünü açmış ince giydiriyorum yatarken rahat yatsın diye birde hasta etmeyeyim dedim. 😬
momcan esmirna16 evet bir yandan da onu düşünüyorum havalar güzelleşiyor acaba gerek kalmaz birdahaki kışa kadar da küçük gelir mi acaba diye ama böyle de içim rahat etmiyor
momcan ErkekkAnnesii tamam o zaman bi bakınayım sürekli görüyorum tog değeri diye bi sayfa da baktım bir şey yazmıyordu acaba ben mi yanlış biliyorum dedim
esmirna16 momcan ben mesela 3-6 ay aldım kesin küçük gelecek. Ama daha düşük toglar var mesela 1 tog falan onu dusunebilirsiniz bence