Linasmin Herkese merhaba kızlar kızım Lina bugün 5 ay 1 günlük 🤗 ek gıda için araştırmalara başladım haliyle şimdi sizlere soracağım şu blw uygulayan var mı merak ediyorum süreç nasıldı????? Birde acıkınca yer kitabı kullanan ve gerçekten çok gerekli diyen var mı çünkü bazısı da YouTube ve intagramdakileri takip et yeterli diyorlar ne diyorsunuz heyecan ve tedirgin bir anne soruyor cevapsız kalmasın 😂🙄
CaglaCeylin Selamlar biz 6 aylikken ek gidaya baslayanmardaniz, ama ben besliyordum, bwl yöntemine 8 aylikken gectik ozaman basparmak ve isaret parmagini da kullaniyorlar.
Linasmin CaglaCeylin bu yöntemle siz çok zorlandınız mı evet ilk başlar için benim de ona yardım etmem lazım tabii😊
CaglaCeylin Linasmin hayir. Zaten bebeginiz size hazir oldugunun sinyalerini veriyor. Nasil biliyormusunuz? Eline ufak tefek seyler verdim önce ilgisini cekmedi ben devamli verdim sonra eline aldi bi zaman sonra avuclarinin icinde ezdi simdi yiyor mesela. Cocuklarin zamana ihtiyaci oluyor.. kahvaltiyi kendisi yapiyor öglen yemegini ben Yediriyorum atistirmaliklari yine kendi yiyor
CaglaCeylin Linasmin zor hanimefendi daha bunun 1-2 yas sendromu blue cagi var anca evlenince biz rahat edecegiz. 2-3-4 cocuklu annelerin anlindan öperim